Bianca Comănici, certată de fani că nu are silicoane mai mari. Care a fost reacția fostei concurente de la «Puterea Dragostei»

1 aprilie 2022 5:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Comănici este cunoscută în România după ce a participat la emisiunea ''Puterea Dragostei'', difuzată pe Kanal D, un show în care concurenții se înscriau în speranța că își vor găsi perechea.

Bianca Comănici nu și-a găsit, însă, iubirea, dar a câștigat mulți fani, ce acum nu o scapă de ochi.

Bianca Comănici, certată de fani

Bianca Comănici a fost apreciată și lăudată de-a lungul timpului de public, însă, cum nu poți mulțumi pe toată lumea, și mai ales, nu poți fi pe placul tuturor, tânăra mai primește și comentarii negative.

Recent, fosta concurentă a emisiunii a postat câteva imagini cu ea, la piscină, în costum de baie. Dorința acesteia a fost să le arăte și fanilor achizițiile de care este foarte mândră, silicoanele.

Citește și Bianca Comănici de la "Puterea dragostei", mărturisiri despre bărbatul din viaţa sa

Postarea a fost imediat apreciată de mii de urmăritori și a primit sute de comentarii. Printre complimente și laude, vedeta a primit și câteva comentarii răutăcioase, la care a știut să facă fața.

''Nu înțeleg de ce ți-ai mai pus implant dacă totuși nu se vede diferența'', a scris un internaut.

Răspunsul Biancăi a apărut imediat, aceasta declarandu-se nemulțumită de mentalitatea românilor.

''Numai în România există mentalitatea asta 'îmi pun implant de toți banii'. Uite că există și persoane care preferă natural. Cum poți spune că nu e nicio diferență când eu nu aveam sâni deloc'', a notat aceasta.

Bianca Comănici și-a dorit silicoane

Tânara s-a gândit mult la această decizie până și-a făcut curaj să treacă la fapte. Vedeta și-a dorit o marire a sânilor, lucru pe care l-a și făcut.

Citește și Este mult peste așteptări! Andreea Mantea și primele imagini din Casa Iubirii! Bianca Comănici: „Doamne, cum arată!” 

Fiind obișnuită să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face, vedeta povestit printr-o filmare postată pe Youtube, cum se simte și ce face după operație. De asemenea, ea a ținut să le spună că îi va ține la curent cu evoluția stării ei.

''Nu am niciun fel de problemă, singura e că am gâtul cam uscat, dar operația este gata. Sunt gata, pregătită de viață. Nu mă doare nimic, simt o febră musculară, dar foarte puțin, dacă vorbesc prea mult sau dacă respir mai profund. Nu am niciun fel de problemă, sunt șocată. Nu simt durere, n-am nimic, aș putea să mă ridic să plec.

Sunt foarte mulțumită până acum, știu că multe fete întâmpină dureri imediat după. N-am de unde să știu zilele următoare. Ce pot să zic mai multe…n-am ce să reproșez mai mult. Doamne ajută. Aveți grijă de voi'', a povestit Bianca Comănici.

Bianca Comănici a câștigat de două ori ''Puterea dragostei'', difuzată pe Kanal D. Aceasta a obținut simpatia fanilor datorită sincerității sale debordante din show-ul matrimonial, iar aceștia au preferat să rămână alături de ea și după încheierea emisiunii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe