Bianca Drăgușanu, în vizorul Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a taxat-o dur: „Ar fi culmea să se supere Bianca acum pe mine”

29 mai 2024 9:37   Vedete românești

Ilinca Vandici a luat-o în vizor pe Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi Bădălău. În emisiunea pe care o moderează alături de Teo Trandafir - „Follow Us”, vedeta Kanal D a avut de făcut o remarcă la adresa Biancăi, criticând luxul pe care aceasta îl expune pe rețelele de social media. 

Înainte de a fi adusă în discuție Bianca Drăgușanu, prezentatoarea a făcut mai multe declarații controversate la adresa Andreei Bostănică. De unde a pornit și care a fost întreaga discuție dintre Ilinca Vandici și Teo Trandafir, aflați din rândurile de mai jos. 

Ilinca Vandici: „Vrei să zic de ce se postează cu lucrurile astea?”

Întreaga discuție din cadrul emisiunii „Follow Us”, dintre cele două prezentatoare, a început de la cuplul Gabi Bădălău - Bianca Drăgușanu, moment în care Ilinca Vandici a dorit să facă o mențiune: că Bianca Drăgușanu își expune opulența pe prin diverse postări în social media.

Teo Trandafir: Ce mai face Găbiță (n.r. – Gabi Bădălău)? Eu mă am bine cu toată lumea. Ilinca Vandici: Da, și ei trec pe la cappuccino dimineața.

Teo Trandafir: Da, eu sunt prietenă oarecum cu ea, că ne-am tot văzut prin emisiuni, la cafea nu mergem, că ea nu bea. Nu bea după o anumită oră. Acum am auzit că au plecat în vacanță, ceva de vis.

Ilinca Vandici: Deci Găbiță duce fata în vacanță, pe lux, frumos, cum am fost obișnuiți.

Teo Trandafir: Oamenii cărora le place să bârfească ziceau că el, având două mașini scumpe, s-ar fi folosit de ceasurile ei, că ea nu poate să se uite ca mine la cât e ceasul pe telefonul mobil. Trebuie să aibă niște ceasuri care să coste câteva mii de euro și lumea bârfea, dar nu e adevărat, că el a ieșit și a spus: „Nu i-am vândut ceasurile Biancăi ca să achit ratele la mașină”, ba chiar, dimpotrivă, pe mâna ei a apărut un inel.

Ilinca Vandici: Vreau poze cu inelul, nu e ineluș. Teo, mai uită-te o dată. E diamant. Se asortează cu gentuța, care și gentuța e de brand și foarte frumoasă, de altfel, se asortează cu bronzul care e de Maldive. Bianca întotdeauna a fost sinceră cu lucrurile pe care le face, le are, a avut mereu un punct de vedere. Vrei să zic de ce se postează cu lucrurile astea?

Teo Trandafir: Nu, dragă. Lasă că e bine. Ilinca Vandici: Bianca, nu te mai posta cu abundență, lux. Iubito, ține-le pentru tine.

Teo Trandafir: Ție a început să-ți placă.

Ilinca Vandici: Ar fi culmea să se supere Bianca acum pe mine, ar fi ultima!” - a fost dialogul celor două vedete de televiziune. 

Mai multe