Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

16 iulie 2024 10:01   Vedete românești

După ce toți am crezut că frumoasa Bianca Drăgușanu a pus piciorul în prag și s-a despărțit de Gabi Bădălău, de data aceasta definitiv, iată că cei doi pare că și-au mai dat o șansă! Nu mai știm a câta oară, însă acum ceva vreme părea cert faptul că blondina a hotărât că nu mai are nimic de împărțit cu Bădălău și că ar fi încheiat orice legătură cu el. Fiorii dragostei însă i-ar fi adus pe cei doi amorezi la sentimente mai bune și ar fi uitat de despărțirea cu tam-tam de acum o lună.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat?

Acum câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou, iar de data aceasta părea că despărțirea era definitivă. După separare, și-au aruncat vorbe grele, iar Gabi Bădălău a fost văzut cu o altă femeie la un eveniment public, asta după ce el însuși o acuzase pe Bianca că îl înșală. Între timp, Bădălău a avut și o escapadă în Grecia cu Daria, tânăra ce părea a fi noua sa mare iubire.

Bianca însă i-a aruncat vorbe grele și, la un moment dat, s-a văzut și cu fostul soț, Alex Bodi, oferind ocazia perfectă pentru mai multe speculații, potrivit cărora cei doi ar avea de gând să se împace. Misterul n-a ținut toate mult căci, iată, Bădălău și Bianca au revenit unul în brațele celuilalt.

Cei doi s-au întâlnit recent la un restaurant din nordul Bucureștiului, unde au luat masa împreună, conform imaginilor surprinse de cancan.ro. Au petrecut aproximativ o oră acolo, încercând să fie cât mai discreți. 

Paparazzi i-au surprins pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în timp ce mergeau către parcarea restaurantului, dar nu au ieșit împreună, ceea ce a dat impresia că au vrut să păstreze întâlnirea secretă.

Gabi Bădălău a fost primul care a părăsit restaurantul, purtând ochelari de soare și asigurându-se că nu este observat înainte de a se îndrepta spre mașină. După câteva minute, Bianca Drăgușanu a ieșit din local, având și ea ochelari de soare și mergând aproape de perete pentru a evita să fie văzută. În final, Bianca Drăgușanu s-a urcat în mașina lui Gabi Bădălău și au plecat împreună din parcarea restaurantului, conform informațiilor oferite de sursa menționată.

Mai multe