Cântăreață celebră de muzică populară de la noi, acuzată de propria soră că s-a prostituat la New York: „Da, am avut 1000 de bărbați”

22 iulie 2023 10:17   Vedete românești

Solista de muzică populară Laura Lavric (76 de ani) e tare dezamăgită de sora ei, Ecaterina. În anul 2013, aceasta i-a adus acuzații grave cum cum că s-ar fi „vândut”, pe vremea când cânta într-un local din SUA, pe bani și pe cadouri scumpe. Nici pănă în prezent, cântăreața de muzică populară nu vrea să aibă de a face cu sora ei, chiar dacă, după 10 ani, în sfârșit a iertat-o.

Cântăreața de muzică populară Laura Lavric, în vârstă de 76 de ani, și-a iertat sora, dar nu vrea să mai aibă nici o legătură cu ea, mai ales după ce Ecaterina a făcut acuzații grave la adresa interpretei, cu câțiva ani în urmă, în 2013, acuzând-o pe solistă că a practicat prostituția și că a avut mari probleme cu alcoolul, în perioada în care a locuit în SUA. Intriga dintre cele două a pornit de la o moștenire. Cu toate acestea, ele nu s-ar fi înțeles nici când erau mici, sora ei o invidia, pentru că ea era mai talentată și i se acorda mai multă atenție.

Laura Lavric: „Da, am avut un milion de amanți”

Îndrăgita artista a dat-o în judecată pe sora ei, care a pierdut procesul și trebuie să îi dea Laurei Lavric suma de 10.000 de euro, astfel, aceasta îi virează lunar o sumă de bani. Când a început scandalul, interpreta a ținut să îi dea replică surorii sale, prin intermediul emisiunii moderate de Cătălin Măruță. Ce i-a transmis ea Ecaterinei?

„Du-te la dracu’ de nebună. Nici dușmanilor nu le-aș dori o așa soră. Da, am avut un milion de amanți, am dus-o pe mama la nebuni în loc să vă duc pe voi. Da, am făcut prostituție, asta te mulțumește cu ceva? Dacă prostituție la tine înseamnă să îți dea cineva bani pentru cum cânți, pentru o dedicație, să știi că această prostituție o fac și în România”, i-a spus Laura Lavric surorii sale, la acea vreme.

Mai multe