Laura Lavric, traumatizată după ce a avut Covid! “Am simțit efectiv cum se moare!”


    Laura Lavricfoto: facebook
Laura Lavricfoto: facebook

Laura Lavric (74 de ani) a trăit clipe de coșmar din cauza coronavirusului. Cântăreața a fost infectată, recent, cu virusul Covid-19 și s-a confruntat cu simptome foarte grave. Solista s-a temut pentru viața ei, însă a reușit până la urmă să învingă boala.

„Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum!”

Laura Lavric a avut o formă severă de Covid: și-a pierdut mirosul, a avut frisoane și s-a temut chiar, la un moment dat, că va pierde lupta cu nemilosul virus. Cântăreața originară din Bucovina a trecut prin momente cumplite din cauza coronavirusului. S-a rugat însă să se facă bine. Ea a mărturisit că plângea, se punea în genunchi și se ruga non stop.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul. Gustul a rămas. Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum! Nici acum nu am mirosul perfect”,  a dezvăluit Laura Lavric, la Antena Stars.

Artista s-a vindecat în cele din urmă, dar a rămas și acum cu sechele post Covid, cum ar fi căderea exagerată a părului. „Mi-a trecut și văd prin casă numai păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăm de câteva ori pe zi rămân cheală”, a mai spus solista.

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Michael Klein, Facebook jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
anca turcasiu si loredana groza jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png