#Exclusiv Click!

Care este cel mai mare regret al actriței Nouria Nouri din căsnicia cu Daniel Iordăchioaie?! Abia acum a recunoscut! „Mi-am vândut casa de la părinți!”

1 octombrie 2024 13:49   Vedete românești

Nouria Nouri este măcinată și acum de regrete după mariajul cu Daniel Iordăchioaie. Actrița a făcut noi dezvăluiri despre sacrificiile pe care le-a făcut la începutul căsniciei ei cu solistul. 

Nouria Nouri (49 de ani) și Daniel Iordăchioaie (56 de ani) au avut un mariaj de 14 ani, rodul dragostei lor fiind cei foi copii, Salma (15 ani) și Darius (24 de ani)

Cei doi au decis să meargă, însă, pe drumuri separate în urmă  cu 11 ani, mai precis în 2013 atunci când Nouria a fost anunțată de soțul ei la o cafea că vrea să divorțeze. 

Ce gest a făcut Nouria la începutul căsniciei cu Daniel Iordăchioaie?! „Mare prostie!” 

La 11 ani de la divorț, Nouria a dezvăluit că are un mare regret în ce privește începuturile relației ei cu Daniel Iordăchioaie. Tânără și îndrăgostită, Nouria și-a vândut casa primită cadou de la părinți pentru a-și face un rost în viață alături de Daniel Iordăchioaie. 

„Am vândut apartamentul de la părinți ca sǎ contribui cu jumǎtate din bani la casa conjugalǎ”

„Când am intrat la facultate, ai mei mi-au fǎcut cadou o casǎ. Nu era mare, dar era a mea. Tânărǎ fiind și fǎrǎ experiență de viață, n-am apucat sǎ mǎ bucur de ea și am vândut-o ca sǎ contribui cu jumǎtate din bani la casa conjugalǎ. Mare prostie! 

Dar asta nu știam atunci. M-a încântat mai mult ideea de <<acasă>> decât de <<casa mea>>. Și noua casǎ visam sǎ fie exact dupǎ sufletul meu. Tǎblia patului în formǎ de inimǎ, oglinda de la mǎsuța de machiaj tot în formǎ de inimǎ, pereții din dormitor lila (cum alt fel?!), pe pereți tablouri cu semnificații importante pentru sufletul meu și așa mai departe. 

Le-am fǎcut pe toate. Nu era lux fiindcǎ n-avea nimeni bani pentru asta, dar era <<acasă>>”, a dezvăluit Nouria, la 11 ani de la divorțul de Daniel Iordăchioaie. 

„N-am rămas în gară”

Apoi, a venit momentul în care am lǎsat totul în urmǎ. De atunci, în toți anii care au venit mi-a lipsit sentimentul de <<acasǎ>>. Sigur cǎ aveam case în care sǎ stau, n-am rǎmas în garǎ, dar nu asta conta. 

Nu proprietǎțile contau sau numǎrul lor fiindcǎ da, ai mei n-au fost artiști, ci oameni cu picioarele pe pǎmânt care au știut sǎ munceascǎ cu un scop, nu pentru cai verzi pe pereți. 

Abia acum, târziu, am înțeles cǎ locul meu este acolo unde îmi este inima. N-aș putea sǎ locuiesc într-o casǎ în care bântuie fantomele trecutului, nici într-o vilǎ impunǎtoare goalǎ, cu pereți reci. Singurul loc în care pot să trăiesc, casa mea și acasǎ, este cel în care iubirea stǎ cu mine și mǎ strânge în brațe. 

Ar putea fi o rulotǎ sau un cort pe malul unui râu. Ar putea fi o casǎ la mare. Ar putea fi un apartament de bloc, la periferie sau în centru. Acum știu cǎ nu SĂ AI conteazǎ, ci SĂ FI! Iar eu sunt. Acasă!”, a mai spus Nouria. 

Nouria, fericită alături de noul soț: „Acum avem trei case”

În prezent, actrița este fericită după ce și-a refăcut viața personală alături de noul ei soț, Radu, pe care l-a cunoscut pe Tinder. 

„Acum avem trei case în care stăm, pe rând, în funcție de treburile pe care le avem. Fiecare o are pe a lui dinaintea căsătoriei, dar le folosim la comun, normal”, a declarat actrița, pentru Click!

Nouria conduce în prezent o școală de teatru pentru copiii de 10 ani. A făcut cursuri de actorie cu peste 500 de copii și, în fiecare an, organizează tabere de creație pentru copii. Este absolventă a Liceului Pedagogic și absolventă cu nota 10 a UNATC. 

Mai multe