Nouria Nouri a mers la cununie pe motocicletă: „Am fost o mireasă cu bocanci!” Imagini spectaculoase cu cei doi miri

#Exclusiv Click!

Emoții mari pentru Nouria Nouri! Actrița a făcut, zilele acestea, pasul cel mare și s-a cununat civil cu alesul inimii ei, motociclistul Radu. Ceremonia s-a desfășurat în mijlocul naturii, iar mirii au mers la cununie pe motocicletă!  

Nouria Nouri (48 de ani) are aproape de doi ani o relație cu motociclistul Radu, pe care l-a cunoscut pe un site de întâlniri, Tinder. Actrița a primit inelul, în ultima lor vacanță, petrecută în luna mai la Veneția. Cererea în căsătorie a avut loc într-o gondolă, fiind una cât se poate de romantică. 

Nouria Nouri: „Am fost o mireasă cu bocanci, cu rochiță lila și am mers pe motocicletă”

La patru luni după ce a primit inelul, Nouria i-a spus „Da!” motociclistului Radu, în prezența ofițerului de la Starea Civilă. 

Cununia civilă a fost una inedită, căci evenimentul s-a petrecut în mijlocul naturii. Cei doi miri non-conformiști și-au pus bocancii și s-au urcat pe motocicletă pentru a ajunge la hambarul din Domnești. 

Ceremonia a fost una discretă și s-a desfășurat în prezența martorilor, a copiilor Nouriei și a câtorva prieteni apropiați, motocicliști și ei.

 „După doi ani de relație m-a cerut în căsătorie și după încă patru luni am făcut pasul, semn că eram foarte horărâți. Am decis să facem doar cununia civilă, iar dorința mea a fost să o facem în aer liber, lângă o apă  și să avem motocicleta cu noi. 

Am vorbit cu prietena mea, Carmen Ioniță, care este organizator de evenimente și are locul din visurile mele, iar ea s-a ocupat în detaliu de tot, la Wowhambar, din Domnești. Am vrut să fie ceva ieșit din comun, să nu semene cu ceremoniile clasice fiindcă nici noi nu suntem clasici. 

Am fost o mireasă cu bocanci, cu rochiță lila, făcută de designerul Cristina Iacomi  și am mers pe motocicletă. I-am avut alături pe copiii mei, pe Darius și pe Salma, pe câțiva membri ai familiei și câțiva prieteni motocicliști. Ne-au fost martori fratele lui Radu și soția lui.

Ne-am dorit ceva intim, pentru sufletul nostru, și așa a fost”, a declarat Nouria Nouri, în exclusivitate pentru Click!

Nouria și Radu s-au cunoscut pe Tinder! 

Nouria Nouri (48 de ani) l-a cunoscut pe motociclistul Radu într-un mod inedit, și anume pe un site-ul de întâlniri, Tinder. 

„A venit pandemia la fix și m-a salvat de fostul! Acum am o relație de 2 ani cu un bărbatul pe care l-am așteptat o viață. E profesor de economie și motociclist. Îl cheamă Radu și ne-am cunoscut pe Tinder.

Din ziua în care ne-am întâlnit prima oară, am rămas împreună. Se împlinesc 2 ani în mai”, a dezvăluit Nouria Nouri, în exclusivitate pentru Click! 

Nouria conduce în prezent o școală de teatru pentru copiii de 10 ani. A făcut cursuri de actorie cu peste 500 de copii și, în fiecare an, organizează tabere de creație pentru copii. Este absolventă a Liceului Pedagogic și absolventă cu nota 10 a UNATC. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image
actualitate.net
image
actualitate.net