Nouria Nouri, un nou atac dur la Daniel Iordăchioaie: „E ușor să dai din fund să vrei copii! Nu avea cancer la divorț!”

Ultima actualizare:

S-a reaprins scandalul mai tare ca niciodată între Daniel Iordăchioaie și fosta soție, Nouria Nouri. După ce solistul s-a văitat că a crescut singur doi copii după divorț, dar și că a fost diagnosticat cu cancer, atunci când a fost părăsit, Nouria Nouri a luat foc! 

Nouria Nouri (48 de ani), fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie (55 de ani), a pus punctul pe “i” și a demontat, punct cu punct, toate acuzațiile aduse de soțul ei, atât în emisiunea Cristinei Șișcanu (de la Metropola tv), dar și de-a lungul timpului. 

„A zis c-am fost nenorocita care l-a lăsat cu cancer și doi copii?! “

Daniel Iordăchioaie a apărut, recent, în emisiunea Cristinei Șisacanu și a dezvăluit faptul că cei doi copii ai cuplului, Salma și Darius, au rămas la el după divorțul de Nouria Nouri. 

Cântărețul a mai afirmat că i-a fost foarte greu să crească de unul singur doi copii și că ar fi găsit sprijin atunci doar în părinții lui. 

Într-un interviu acordat după divorț, la Antena Stars, Iordăchioaie a mai dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer, atunci când soția sa ar fi decis să-l părăsească.

Nouria a reacționat mai dur ca niciodată la acuzațiile fostului soț, chiar dacă au trecut 11 ani de la divorț. 

„De o săptămână mă confrunt cu un val de ură din partea unor individe și indivizi care nu m-au cunoscut în viața lor și cu care n-am avut de-a face niciodată. 

Le poartă de grijă și plâng de mila copiilor mei care au fost crescuți de săracul lor tată. Ba mai mult, eu am fost o nenorocită care l-a părăsit pe soțul ei cu care era împreună de 14 ani, pentru că era bolnav de cancer. 

Știu de unde au plecat aceste mizerii, cunosc prea bine arta manipulării pe care o practică persoana, care dă astfel de informații drept adevăruri. 

Din păcate, copiii mei citesc toate mizeriile și minciunile și se minunează de caracterul infect al celor care le atacă mama. 

Ei cunosc adevărul, știu exact cum au stat lucrurile și ori râd, ori se minunează de prostia comentatorilor”,  a dezvăluit Nouria Nouri, pe pagina ei de socializare. 

„Soțul a cerut divorțul: „Nu avea niciun cancer”

În replică, Nouria a dezvăluit, la rândul ei, că de fapt Daniel Iordăchioaie ar fi fost cel care i-ar fi cerut divorțul. 

La acel moment, solistul ar fi fost sănătos tun și nu ar fi dat semne că suferea de cancer. 

„Divorțul a fost dorit și cerut cu insistență de fostul meu soț. Nu voi preciza motivul concret, doar voi cita vorbele lui de atunci: <<Vreau libertate! Simt că mă sufoc!>>

Asta s-a întâmplat în octombrie 2013, iar pe 3 noiembrie am depus actele la notar. 

Când am depus actele, fostul meu soț era sănătos, nu avea niciun diagnostic, de niciun fel! 

Asta cu cancerul a apărut mai târziu, iar eu am aflat din presă. Eram divorțați de vreo doi ani când am citit în presă. Mie, personal, nu mi-a spus asta niciodată. Știu și eu, cum știți și voi. 

Copiii au rămas în custodie comună și am decis să rămână în casa în care au crescut. Eu am plecat într-o casă goală (fără pat, mașină de spălat, televizor etc). Era casa nașilor mei, unde anterior îl ajutaseră pe fostul să facă sediul școlii lui de muzică”.

„I-am lăsat copiii pentru că era non stop plecat de acasă! 

„De ce am decis să rămână copiii cu el în casă? Fiindcă era plecat non stop de acasă și asta era singura soluție să-și vadă tatăl mai des decât de două-trei ori pe an. 

În primii ani, mama fostului soț s-a mutat în casa care fusese a noastră, s-a încălțat în papucii mei și s-a așezat la conducere. Aici ar fi muuulte de spus, dar mă abțin. Sper să nu mai fiu provocată vreodată!

În cei 10 ani de la divorț, am fost mereu alături de copiii mei, i-am îngrijit, i-am educat, i-am plimbat, i-am îmbrăcat, i-am susținut în demersurile lor școlare, am făcut lecții cu ei, le-am fost paznic și sfetnic. 

Relația dintre noi este de prietenie și dragoste necondiționată. Copiii nu mi-au simțit lipsa niciodată fiindcă am fost lângă ei mereu.

Știu că neamul ăsta înapoiat consideră că dacă rămân copiii la tată, e ca și când mama îi aruncă la tomberon și ea dispare. Nu, nu e așa!

Tații care își pun coada pe spinare și vor să se care din viața de familie ar fi bine să afle ce înseamnă să crești copii, să fii responsabil, să renunți la vicii, să faci piața, să speli rufe, să le dai mâncare, să-i ajuți la lecții și să mai fii capabil să construiești și o legătură cu ei”, a mai spus Nouria. 

„E ușor să dai din fund, să vrei mulți copii!”

Nouria și-a continuat, indignată, tirada. 

„ Ăia care nu vor așa, pot fi obligați! E ușor să dai din fund, să vrei mulți copii și când te plictisești să vrei să pleci ca și când totul a fost egal cu zero. 

Hai să nu mai fim proaste și să nu mai devenim sclavele toanelor bărbaților! În fața copiilor avem obligații egale, fie că suntem mame, fie că suntem tați! 

Nu-i mai plângeți de milă unui tată care spune cu lacrimi în ochii <<ambii copii au rămas la mine>> Alții se judecă ani de zile numai să aibă voie să vadă copiii, iar alții, care au acces la copii când doresc, jelesc și se victimizează de zici că numai ei se ocupă de copii. 

Dă bine la publicul înapoiat, care sare ca ars, de zici că toți au trăit în casă cu noi și știu ei mai bine cum stau lucrurile!

Atât timp cât copiii știu exact CINE și CUM se ocupă de ei și de liniștea lor emoțională, lumea ar fi bine să-și vadă de viața ei și să nu-și mai dea cu părerea fiindcă nu face decât să arate ce nivel intelectual are. Unul foarte scăzut!”, a adăugat Nouria Nouri. 

Nouria Nouri a fost căsătorită, timp de 14 ani, cu solistul Daniel Iordăchioaie (55 de ani), de care a divorțat însă în 2013. Aceștia au împreună doi copii Salma (de 14 ani) și Darius (de 23 de ani). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
radhu cumbia jpeg
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net