Nouria Nouri, cerută de soție la Veneția. Avem primele imagini de la fericitul eveniment: „Copiii mei se bucură pentru mine”

#Exclusiv Click!

Fericire mare pentru Nouria Nouri! Artista a fost cerută de soție de iubitul motociclist, cunoscut pe un site de întâlniri, la Veneția. Click! are primele imagini de la evenimentul fericit, care a avut loc într-o gondolă! 

Nouria Nouri simte, din nou, fiorii dragostei mai abitir ca niciodată, la 48 de ani. Artista este în culmea fericirii, căci a fost cerută de soție de iubitul motociclist, Radu. 

Cererea cât se poate de romantică a avut loc la Veneția, într-o gondolă, iar Click! vă prezintă primele imagini de la fericitul eveniment. 

Nouria Nouri: „Ne iubim mult și ne înțelegem excelent”

„Am vrut să vă împărtășesc vouă, în primul rând, această noutate din viața mea: am fost cerută de soție de partenerul meu, la Veneția

În luna mai, sărbătorim doi ani de când suntem împreună și, pentru că ne iubim mult și ne înțelegem excelent, vrem să ne căsătorim. 

Familiile noastre au primit vestea cu emoții și lacrimi de fericire. Copiii mei se bucură pentru mine pentru ca în sfârșit mi-am găsit liniștea sufletească” a declarat Nouria Nouri, în exclusivitate pentru Click!, fericită din cale afară.

Nouria și Radu s-au cunoscut pe Tinder! „M-a salvat de fostul! 

Nouria Nouri (48 de ani) are aproape de doi ani o relație cu motociclistul Radu, pe care l-a cunoscut într-un mod inedit, chiar pe un site-ul de întâlniri, Tinder. 

„A venit pandemia la fix și m-a salvat de fostul! Acum am o relație de 2 ani cu un bărbatul pe care l-am așteptat o viață. E profesor de economie și motociclist. Îl cheamă Radu și ne-am cunoscut pe Tinder.

Din ziua în care ne-am întâlnit prima oară, am rămas împreună. Se împlinesc 2 ani în mai”, ne-a mai spus Nouria Nouri, în exclusivitate pentru Click! 

Cine e Nouria Nouri?

Nouria Nouri conduce o școală de teatru pentru copiii de 10 ani. A făcut cursuri de actorie cu peste 500 de copii și, în fiecare an, organizează tabere de creație pentru copii. 

Anul acesta a avut loc cea de-a șaptea tabără, la care a participat, ca în fiecare an, și fiica ei, Salma. Nouria este absolventă a Liceului Pedagogic și absolventă cu 10 a UNATC. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net