Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care Paula Seling a divorțat. „Îi dai ocazia celuilalt să ...”

26 octombrie 2023 11:34   Vedete românești

După cum bine știm, Paula Seling (44 de ani) a divorțat anul trecut de Radu Bucura, cu care a împărtășit o căsnicie de 17 ani. Chiar dacă a trecut un an de când cei doi au ales să o ia pe drumuri diferite, artista a ales acum să vorbească deschis despre separare.

Înainte de a pleca într-un turneu prin SUA, unde urmează să susțină o serie de concerte în Seattle (27 octombrie), Sacramento (28 octombrie) și Los Angeles (29 octombrie), Paula Seling, în vârstă de 44 de ani, a vorbit deschis despre divorțul de Radu Bucura, cel care i-a fost partener de viață timp de 17 ani.

Artista a dezvăluit că i-a fost extrem de dificil să ia decizia de a se separa de acesta, însă are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Totodată, ea a recunoscut că iubirea dintre ea și Radu nu s-a stins, dar șansele de împăcare sunt nule. Radu Bucura și Paula Seling își cresc în continuare fetița și se ocupă meticulos de educația Elenei.

Paula Seling: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”

Cât despre ce concluzie a tras după divorț, interpreta a mărturisit că: „În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți.

Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie”, a declarat Paula Seling, pentru cancan.ro.

Mai multe