Cine a fost, de fapt, marea dragoste a Paulei Seling! „Între noi a fost ceva dincolo de fapte”

Paula Seling este o artistă foarte îndrăgită, iar fanii îi urmăresc fiecare pas. Toate lucrurile îi merg strună, fiind implicată într-o mulțime de proiecte. Când nu este ocupată cu munca, artista își dedică timpul fetiței sale, Elena, cu care are o relație deosebită. Pe plan sentimental însă lucrurile stau mai diferit, cel puțin moment și din ceea ce lasă să se vadă. După cum știm, Paula a divorțat anul trecut de Radu Bucura, cu care a împărtășit o căsnicie de 17 ani. Totuși, înainte de Radu, alta a fost marea sa iubire, de care mulți au uitat.

Cine a fost, de fapt, marea dragoste a Paulei Seling
Cine a fost, de fapt, marea dragoste a Paulei Seling

Prima iubire a Paulei Seling

Paula Seling s-a căsătorit cu Radu Bucura pe 10 iulie 2005. Cu un an de zile înainte însă suferea după despărțirea de prima sa dragoste adevărată. Vorbim despre Vadi Rus, un fost director de radio pe care Paula l-a întâlnit în 1999, pe când avea doar 21 de ani. Vadi Rus este cu 8 ani mai mare decât artista însă vârsta nu i-a împiedicat să trăiască o iubire intensă, până în 2004, când artista a avut de ales între dragoste și carieră. Iată că, în cele din urmă a ales cariera, dar asta costat-o o iubire profundă. Vedeta a decis să plece în Franța, dar Vadi nu a dorit să o urmeze.  

„Ne potrivim extraordinar. Între noi este tot ceea ce poate exista mai frumos între doi oameni. Aveam nevoie de un partener care să mă ajute să cresc lângă el și acesta este Vadi. Prietenul meu este primul bărbat pe care l-am prezentat părinților mei.

Relația mea cu Vadi Rus mă ținea oarecum pe loc și îmi era foarte greu să mă gândesc serios la o astfel de plecare. Încă îl mai iubesc. Și o să-l iubesc mereu, pentru că între noi a fost ceva dincolo de fapte, dincolo de cuvinte. O legătură între două suflete. Nu se poate exprima în simple vorbe…”, spunea Paula Seling cu ani de zile în urmă.

Divorț după 17 ani de căsnicie

Paula Seling și Radu Bucura la nuntă
Paula Seling și Radu Bucura la nuntă

Iată însă ca la un an de zile după despărțire, Radu Bucura a căutat-o și s-au și căsătorit. Puțini știu, totuși că cei doi se știau de când artista avea 16 ani. Pe atunci a încercat să îl contacteze, dar fără succes. Se pare, totuși că după atâția ani, Radu a decis să reia legătura cu Paula și astfel au ajuns în scurt timp la căsătoria. O căsnicie de 17 ani i-a legat și o fetiță minunată, pe nume Elena, pe care cuplul a adoptat-o. Din păcate, din cauza neînțelegerilor, cei doi s-au despărțit. Despărțirea a fost una dificilă, iar Paula a decis să se cufunde în muzică și proiectele pe care le avea. Deși aceasta a fost discretă în privința comentariilor, Radu a confirmat divorțul.

Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, declara anul trecut Radu Bucura, pentru Click!.

Radu Bucura este originar din Brașov și nu i-a fost doar soț Paulei Seling, ci și manager, instrumentist, scenograf, era omul tehnic al echipei, se ocupa de concertele turneelor cântăreței și era atent la fiecare detaliu, astfel încât să o pună pe vedetă în evidență și să o transforme într-un artist perfect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net