Care este motivul pentru care Dani Oțil nu-și dorește un al doilea copil

31 mai 2022   Vedete românești

Întrebat de către o telespectatoare, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, soțul Gabrielei Prisăcariu a oferit informații despre un posibil nou membru al familiei Oțil. 

Familia Oțil o să mai aibă un membru?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu mai multe luni, dar prezentatorul TV s-a dovedit un familist adevărat, care pune problemele din familie pe primul loc și care poartă o dragoste foarte mare față de copilul lui. 

Acum, întrebarea care este pe buzele tuturor este: Dorește Dani Oțil un al doilea copil?

Vezi și Pariu că nu-i recunoști?! Dani Oțil și Bobonete, transformare uimitoare

În ediția din 31 mai, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, o telespectatoare s-a adresat prin intermediul unui apel telefonic către îndrăgitul prezentator și l-a întrebat dacă, nu cumva, acesta își dorește un al doilea copil în familia Oțil. 

Citește și Dani Oțil, «certat» de Gabriela Prisăcariu! Ce făceau el și bebelușul

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă", a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a răspuns fără așteptare la întrebare pe care a primit-o. Astfel, oricât de mult își iubește familia, micuțul Luca Tiago este cel care reușește să-i aducă zâmbetul pe buze în fiecare zi. 

Totuși, în cadrul fiecărei ediții, Dani Oțil îl amintește pe fiul său, Luca Tiago, care este, uneori, centrul discuției. Mai mult, prezentatorul TV este foarte implicat în creșterea fiului său, dedicându-și timpul pentru a-i oferi o creștere și o educație prielnică.

Dani Oțil, victima violenței fizice

În cadrul unei apariții la podcastul lui Radu Țibulcă, Dani Oțil a povestit despre evenimentele marcante din adolescența sa. În trecut, prezentatorul a povestit că a fost victima hărțuirii și că a fost bătut cu bestialitate de către colegii mai mari. 

Acesta nu a avut puterea să riposteze în fața lor, iar acel moment, chiar și acum, și-l amintește cu lux de amănunte. 

„Pumni, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Unu, dacă cad sau plâng sau urlu după ajutor, eu am pierdut meciul ală. Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular la liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii", a povestit Dani

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe din click.ro