Carmen de la Sălciua îl desființează pe Culiță Sterp. Motivul dureros pentru care a fugit din casa artistului

25 februarie 2022 9:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen de la Sălciua a povestit cu durere în suflet despre divorțul de Culiță Sterp, motivul pentru care s-a separat de artist, dar și de ce a plecat din căminul conjugal. Declarațiile cântăreței vin în contextul în care mama fostului soț a declarat că vedeta a plecat fără explicații de acasă.

Carmen de la Sălciua, mariaj eșuat: înșelată și neînțeleasă

S-a tot discutat despre relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, cuplul favorit al tinerilor, care s-a destrămat, până la urmă. Cei doi s-au împăcat și certat de-a lungul timpului, însă, în prezent, ambii duc vieți paralele. Artista are o relație cu un alt bărbat și își vede de carieră, iar fostul soț are o iubită care i-a adus pe lume și primul moștenitor, un băiat de care este foarte mândru.

Într-o intervenție la Kanal D, Carmen de la Sălciua a povestit că divorțul de Culiță Sterp s-a produs din cauza infidelității acestuia, nicidecum din vina ei. De altfel, cântăreața de muzică de petrecere a dezvăluit că acesta a fost și motivul pentru care a plecat de acasă.,

„O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. Am aflat de prima lui infidelitate la o lună după căsătorie. Lumea credea că am făcut toată mascarada asta pentru rating, pentru că am mai stat un an împreună.

Acum este irelevant ce s-a mai întâmplat. Ulterior, răbdarea și sufletul meu ajunsese la capătul puterilor.”, a spus Carmen, la Teo Show.

Mama lui Culiță Sterp, dezamăgită de Carmen de la Sălciu

Probabil, fără să știe întregul context, mama lui Culiță Sterp a condamnat-o pe Carmen pentru părăsirea căminului conjugal, deși cele două s-au înțeles foarte bine, au avut o relație bună, însă evenimentele de la final au lăsat-o cu un gust amar.

„Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine și foarte repede în familia noastră. Chiar m-a bucurat treaba asta, fiindcă știți și dumneavoastră cum e cu poveștile astea dintre mama soacră și noră. Dar cu Carmen nu am avut probleme pe partea asta. Dezamăgirea a venit mai târziu, când Carmen și-a părăsit casa și soțul. Am fost dezamăgită foarte tare. Ea ar fi trebuit, după mintea mea, să nu facă asta, să plece la prima problemă.”, a declarat, pentru playtech.ro, mama lui Culiţă Sterp.

De altfel, și artistul a făcut declarații, în perioada în care s-au despărțit, despre cum s-a simțit atunci când Carmen a decis să îl părăsească.

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore. Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu.”, a mărturisit interpretul de muzică de petrecere, la Antena Stars.

Cei doi artiști și-au spus adio chiar pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, 2020.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe