Cât a putut să plătească Monica Bîrlădeanu pe cele două rochii de mireasă în care a strălucit la nunta cu Valeriu Gheorghiță! „S-a măritat cea mai frumoasă femeie din lume”

6 octombrie 2024 15:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu ( 45 de ani) a fost o mireasă superbă în ziua nunții cu Valeriu Gheorghiță. Actrița a schimbat două rochii, care au luat pur și simplu ochii invitaților ei selecți. Cât a putut să plătească actrița pe cele două ținute?! 

Monica Bîrlădeanu a strălucit în ziua nunții cu Valeriu Gheorghiță. Frumoasa actriță a schimbat două rochii de mireasă pe parcursul petrecerii fastuoase ce a avut loc la Palatul Snagov, sâmbătă 5 octombrie. 

Monica Bîrlădeanu ar fi dat 3000 de euro pe cele două rochii tip sirenă de la nunta cu Valeriu Gheorghiță 

Cunoscuta actriță a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața ei două ținute, care au impresionat invitații în aceeași măsură. Pentru cele două rochii de mireasă, ambele model sirenă ce i-au pus în valoare formele, Monica ar fi cheltuit nu mai puțin de 3000 de euro, conform surselor România TV. 

Mirele Valeriu Gheorghiță a fost și el la înălțime și a purtat un costum elegant, albastru închis cu papion. Și asta pentru că dress code-ul vestimentar impus invitaților prezenți la nunta de la Palatul Snagov a fost „Black Tie”.

Prima rochie pe care mireasa a purtat-o la începutul petrecerii, atunci când a făcut poze la panou cu invitații, i-a pus în valoare perfect silueta. Monica a strălucit într-o rochie superbă mulată pe corp, transparentă, cu un decolteu adânc și accesorizată cu fulgi cusuți pe poale. Monica a purtat ca accesorii un colier superb, dar și o pereche de cercei strălucitori.

A doua rochie purtată de Monica a fost perfectă pentru valsul mirilor. Creația vestimentară a fost realizată cu foarte multe cristale, astfel încât mireasa a atras toate privirile pe ringul de dans. 

„S-a măritat cea mai frumoasă femeie din lume”, a spus actrița Victoria Răileanu, prezentă și ea printre invitații la nunta de la Palatul Snagov.

Rochia de tip sirenă, cu mâneci lungi și crăpătură adâncă pe un picior, i-a permis actriței să se miște ușor și cu mai multă libertate în timp ce plutea în ritm de vals la brațul lui Valeriu Gheorghiță. 

Printre invitații de la nunta selectă a Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-au numărat personalități din show-biz, din politică sau din lumea medicală, precum: Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și soțul Virgil Șteblea, actrița Maria Buză, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și soțul ei, Daciana Sârbu, Gina Pistol etc.

Mai multe