Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru un prânz în Corfu, Grecia. Unora li se pare o avere: „Foarte bun”

15 august 2024 8:18   Vedete românești

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își petrec vacanța în Corfu, Grecia, alături de cele două fetițe ale lor. Astfel că, printre altele, prezentatoarea TV le-a arătat fanilor din mediul online, ce au mâncat la prânz și cât au plătit pentru o masă la un restaurant. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plătit pentru un prânz 83,5 euro în Grecia

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au evadat din rutina zilnică și au fugit într-o escapadă în Grecia. După o lungă perioadă în care au muncit pe nerăsuflate, cei doi și-au luat o vacanță binemeritată și nu oriunde, ci într-o destinație de vis.

Așa cum ne-au obișnuit, atât prezentatoarea TV, cât și cântărețul, sunt mereu activi pe platformele de socializare, acolo unde își țin urmăritorii la curent cu toate activitățile din viața lor. Și cum nu au ratat niciun moment în care să le împărtășească admiratorilor toate locurile pe care le-au vizitat, Gabriela Cristea și Tavi Clonda făcut-o și de această dată.

Nu mai este un secret faptul că este pasionată de călătorii și de a explora locuri noi. Atunci când are ocazia, vedeta își ia familia și pleacă cât mai departe de casă, pentru a se relaxa. Partenera lui Tavi Clonda mai are câteva zile de concediu, drept pentru care a decis să profite și să viziteze Corfu, Grecia, alături de familie.

„Să le spunem și cât costă platoul acesta...?”

Imediat cum au ajuns acolo, aceștia au mers în port pentru a servi prânzul, și așa cum era de așteptat, cei doi au filmat platoul cu mâncare, ce a fost alcătuit din creveți, scoici, calamari și pește, în timp ce fetițele au servit paste. După spusele lor, mâncarea a fost excelentă, iar pentru platoul cu fructe de mare, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au plătit 50 de euro. Totuși, întreaga notă de plată de la final a fost de 83,5 euro.

Gabriela Cristea: „Am ajuns în Corfu, în port. Uitați ce a comandat soțul, iar fetele paste. Aici avem un calamar, avem niște peștișori mici, niște creveți, niște peștișori mai mari și niște scoici. Foarte bun”

Tavi Clonda: „Să le spunem și cât costă platoul acesta, iubire?”

Gabriela Cristea: „Cât costă?

Tav Clonda: „50 de euro”

Gabriela Cristea: „Adică 250 de lei”

Tavi Clonda„Nu știu, e mult, puțin, să spună ceilalți

Gabriela Cristea: „La sfârșit așa arată platoul. În total a fost 83,50 euro, iar cel mai scump a fost al nostru”

Mai multe