Cât de frumoasă e fata Corinei Dănilă. Tânăra a împlinit 20 de ani: „Sunt norocoasă că sunt mama ta”

6 ianuarie 2024 20:40   Vedete românești

Corina Dănilă are toate motivele să fie o mamă extrem de mândră! Actrița în vârstă de 51 de ani are o fată frumoasă ca o floare! Tânăra Rianna a împlinit recent 20 de ani, iar mama sa a postat o poză cu ea pe rețelele de socializare unde se vede clar că i-a moștenit trăsăturile fine și delicate. Iată cât de bine seamănă cele două.

Cât de frumoasă e fiica Corinei Dănilă

În urmă cu 20 de ani Corina Dănilă făcea furori printre români după ce a jucat în una dintre primele telenovele produse în România. Actrița a reușit să intre atât de bine în rolul Anei din serialul „Numai iubirea”. De atunci însă a apărut tot mai rar în lumina reflectoarelor, iar viața personală a ținut-o cât se poate de discretă. Acum artista este prezentatoare emisiunii „Jurnal Cultural” de pe TVR Cultural, unde oamenii o pot vedea alături de invitați de seamă, pe lângă spectacolele în care mai joacă.

Puțini știu că artista a avut o căsnicie cu Norris Măgean, care i-a dăruit-o pe frumoasa Rianna. Corina nu prea și-a afișat viața privată și rar a postat poze, în special cu fiica sa. Acum ceva timp, artista spunea că și-a dorit ca fata sa să aibă o copilărie normală și că tânăra este o fire la fel de discretă din fire și că nu vrea să epateze.

Recent Rianna a împlinit 20 de ani, iar Corina i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Sunt noroacosă că sunt mama ta”.

Am crescut-o pe Rianna cu ajutorul mamei mele și îi mulțumesc din tot sufletul. Nicio secundă nu mi-am pus problema să apelez la o bonă. Rianna este un copil minunat, cuminte și matur.

Sunt mândră de ea și nu o cicălesc să învețe, pentru că nu este cazul. Este conștientă de valoarea ei și de ceea ce-și dorește să facă în viitor. De multe ori vine la mine, mă ia în brațe și îmi spune că mă iubește. Și asta îmi este suficient. Are o copilărie normală și nu îi place să iasă în față.”, spunea actrița în urmă cu ceva timp pentru VIVA.ro.

Mai multe