Peter Imre, o viață de film! Destinul potrivnic și detaliile necunoscute despre viața lui

Peter Imre, fostul director general al companiei Adevărul Holding, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Omul de afaceri a avut o viață de film, căci la doar 19 de ani a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă: cancer. 

peter imre corina dănilă jpg
Peter Imre, o viață de film!

Afaceristul a luat viața în piept și a făcut mari sacrificiii pentru a ajunge unul dintre cei mai cunoscuți și căutați manageri. Nu a ratat nicio treaptă a progresului profesional și a început să-și câștige pâinea ca tractorist. Părinții săi au fost medici, însă el a vrut să urmeze cursurile unei alte universități. Apoi, a plecat la Budapesta, unde a lucrat ca șofer pentru o companie de închiriat autoturisme.

„Provin dintr-o familie de doctori, iar eu am dat la Agronomie pentru că acolo era cel mai puțin de învățat. Știți cum era cu armata atunci, așa că a trebuit să dau la o facultate. În plus, apăruse criza alimentelor și a fost ceva bătălie la admitere, unde am fost 14 pe loc. Nu mi-a plăcut și am renunțat, deși am făcut eforturi să învăț, pentru că eu sunt un perfecționist. M-am dus chiar la țară, am lucrat ca tractorist. Nu mi-a plăcut deloc.

Pe 20 noiembrie 1987 l-am cunoscut pe reprezentantul Philip Morris și de-atunci am lucrat în această companie. Am colaborat cu Formula 1 și i-am întâlnit pe cei mai mari piloți ai lumii. Și acum sunt pasionat de această competiție automobilistică.”, declara Peter Imre pentru EVZ, în anul 2007.

Vezi și: Peter Imre, fostul director general de la Adevărul Holding, a murit

Viața de film a fostului director general Adevărul, Peter Imre. A avut cancer

Deși a fost o persoană discretă și a evitat ani buni să vorbească despre boala sa, Peter Imre a povestit, în cadrul aceluiași interviu, că a fost diagnosticat cu cancer în 1981, pe când era foarte tânăr. A fost operat și apoi a urmat o schemă de tratament alături de alte 42 de persoane. Imre a mărturisit că a fost singurul care a supraviețuit.

Am stat un an internat și am avut certitudinea că mă voi vindeca. Am făcut chimioterapie, a fost un moment greu pentru că, în urmă cu un sfert de secol, oncologia nu era așa de dezvoltată, iar oamenii mureau lângă mine precum muștele. Da, sunt un om foarte credincios”, a mai dezvăluit fostul director Adevărul Holding, la momentul respectiv.

Nu rata: Dramele trăite de Corina Dănilă în prag de 50 de ani! Boala incurabilă de care suferă

stanga
dreapta
Marina Meșelscanu și Peter Imre
Marina şi Peter Imre i au botezat, anul trecut, pe tripleţi şi i au cununat pe Nicoleta şi Zsolt jpeg
Peter Imre
Marina Meșelscanu și Peter Imre
Marina Meșelscanu și Peter Imre
peter imre corina dănilă jpg
Dinu Patriciu alături de directorul general al Adevărul Holding, Peter L. Imre, și de redactorul-șef al "Adevărul", Grigore Cartianu
Adrian Cioroianu (stânga), Peter L. Imre şi Richard H. Cummings, lansând volumul „Securitatea contra Radio Europa Liberă“
Peter L. Imre, Adrian Cioroianu şi Richard H. Cummings, la standul Adevărul; foto Lucian Muntean
Mihai Răzvan Ungureanu (stânga), George Rădulescu, Peter L. Imre şi Daniel Eberhat, lansând „În căutarea României pierdute“
Wu Hengquan, Peter L. Imre, Liu Zengwen şi „Top 500 Miliardari“ , o producţie marca „Forbes“
De la stânga la dreapta: Peter L. Imre, Radu Moraru, Radu Gabrea, Grigore Cartianu, Andrei Crăciun, Mihai Voinea şi Cristian Delcea
Peter L. Imre în dialog cu înalţii oaspeţi chinezi

Regretatul afacerist Peter Imre a fost căsătorit cu Marina Meleșcanu

Marina Meleșcanu este femeia cu care Peter Imre a trăit o frumoasă poveste de iubire. Din prima sa căsnicie, Peter Imre avea un fiu, pe care îl considera și prietenul său cel mai bun, așa cum a dezvăluit într-un interviu de acum mai mulți ani. 

De la 8 ani suntem împreună, ne facem toate vacanțele împreună. E o relație senzațională. Dintre toate relațiile din lumea aceasta, pe cea mai bună o am cu fiul meu. Dar e și cea mai tensionată. Copilul nostru e cu mine, la București, e prietenul meu”, mai spunea Peter Imre în anul 2007, într-un interviu acordat Revista Tango.

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
bodo 2 jpg
Dany D si Liam McIntyre   ziua 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg