A murit Peter Imre, fostul director general Adevarul Holding

Peter Imre, fostul director general de la Adevarul Holding, s-a stins din viaţă, vineri seară, după o lungă luptă cu cancerul. Afaceristul a devenit, în 2010, director general la Adevărul Holding, notează Adevarul.ro. 

image

Fostul director general de la Adevărul Holding, Peter Imre, a murit la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti.

Peter Imre și-a început cariera în 1985, la compania Hertz Rent-A-Car Budapesta, apoi din 1988 până în 1993 a lucrat pentru Phillip Morris, în funcția de consultant de marketing. A urmat o perioadă de cinci ani în care a deţinut funcţii de conducere la Kraft Jacobs Suchard, filialele din România şi Austria. 

Peter Imre a devenit în 1998 directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie pe care a ocupat-o până în 2009. Omul de afaceri a fost numit director general la Adevărul Holding în 2010. Imre era căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006.

Citește în continuare pe Adevarul.ro

Peter Imre a murit de cancer. A fost diagnosticat în 1981

Peter Imre a murit după o bătălie nedreaptă cu boala, care a recidivat după mai mulți ani de la diagnostic. Omul de afaceri a aflat de cumplita afecțiune în 1981, pe când avea doar 19 ani, însă a făcut tot ce i-a stat în putința pentru a se face bine. 

Afaceristul a fost supus, la vremea aceea, unei terapii complexe, alături de alți 42 de pacienți, care sufereau de aceeași afecțiune. Dintre toți cei care au fost în tratament, Peter Imre avea să fie singurul care se va recupera și va trăi să devină unul dintre cei mai influenți antreprenori din țară.

Am stat un an internat și am avut certitudinea că mă voi vindeca. Am făcut chimioterapie, a fost un moment greu pentru că, în urmă cu un sfert de secol, oncologia nu era așa de dezvoltată, iar oamenii mureau lângă mine precum muștele. Da, sunt un om foarte credincios”, a declarat pentru EVZ, în urmă cu ceva timp. 

Peter Imre, primele impresii despre România post-decembristă

Peter Imre a vorbit în 2021, într-un dialog, cu jurnalistul Cozmin Gușă despre evoluția pe care România a avut-o, din punct de vedere economic și politic, în ultimii ani. Omul de afaceri a mărturisit că momentul Revoluției din '89 a fost unul revelator, iar ideea democrației părea în sfârșit posibilă. Imre și-a exprimat dezamăgirea cu privire la faptul că țara noastră nu s-a dezvoltat pe măsura potențialului. 

 ,,Eu, în momentul respectiv, credeam enorm de mult în libertate și evident și în democrație, dar democrație legată de libertatea în care țara asta se va dezvolta după potențialul pe care îl are. Cum am spus, de la Apuseni până la Tulcea, în Deltă, România este una dintre cele mai frumoase țări de pe planetă. Ei, după 30 de ani, am rămas tot cu potențialul. Suntem o țară plină de potențial.", spunea Imre în urmă cu un an, potrivit solidnews.ro.

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
fbi donald trump 2 webp
calendar ortodox 2021 13 august sf tihon din zadonsk png
calendar ortodox 2021 12 august sfintii mucenici fotie si anichint png
FotoJet (1) jpg
wizz air avion jpeg
Razboi in Ucraina - pagubele provocate de bombardamentele din Kostiantynivka FOTO AFP