Cine e Marina, soția lui Peter Imre. Legătura cu Teodor Meleșcanu

Final trist de săptămână. Vineri, 1 iulie, ne luăm „Adio!” de la Peter Imre, cunoscutul afacerist român, fost director general al Adevărul Holding, decedat după o lungă suferință, la 60 de ani. Însă cine este Marina, soția lui Peter Imre. Există și o legătura cu Teodor Meleșcanu.

image

Milionar rafinat și excentric, dar un afacerist abil, Peter Imre a fost prezent ani buni pe scena mondenă a Capitalei. Pasionat de mașini luxoase, Peter Imre s-a făcut remarcat și ca un sofisticat critic culinar.

Marina, soția lui Peter Imre,  este fiica lui Teodor Meleșcanu

Viața să privată ascundea și o serie de drame. La 19 ani a fost diagnosticat cu cancer și fata pe care o iubea rămăsese gravidă.  

A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie.

Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.

Citește și: A murit Peter Imre, fostul director general Adevarul Holding

S-a iubit cu fosta prezentatoare Acasă TV, Corina Dănilă, dar dragostea desăvârșită a cunoscut-o alături de Marina, care i-a devenit soție, în toamna anului 2006. Marina este fiica fostului politician Teodor Meleșcanu și a Feliciei, fostă prezentatoare TV.

Ca o ironie a sorții, anunțul căsătoriei lor a fost lansat în ultimile zile ale lunii iunie 2006.

Soția lui Peter Imre este un celebru medic stomatolog și cadru didactic al Facultății de Medicină Dentară, din București. Marina Meleșcanu a fost ghidată în carieră de părinții ei și de marea profesoară Ana Aslan.

Faptul că Marina și Peter Imre au format un cuplu solid o demonstrează și momentul când cei doi au fost alături de finii lor de cununie, Zsolt Csergo și Nicoleta Luciu, atunci când aceștia au trecut prin momente dificile.

Nașii i-au susținut moral, într-un moment care risca să punăt capăt căsniciei acestora și, astfel, cei doi formează o familie și în ziua de astăzi.

Citește și: Nicoleta Luciu, dovada că nu a divorțat! Vedeta a fost surprinsă pe o ploaie torențială

Din păcate, toate lucrurile ajung într-un punct final, iar boala care i-a marcat tinerețea lui Peter Imre a recidivat, răpindu-l de lângă cei dragi la doar 60 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg