Nașul de cununie al Nicoletei Luciu și al lui Zsolt Csergo: «Nu se pune problema unui divorț»

Ultima actualizare:

    Nicoleta Luciu şi Zsolt Ccsergo
Nicoleta Luciu şi Zsolt Ccsergo

Aflată în plin scandal din cauza unei presupuse infidelități din partea lui Zsolt, Nicoleta Luciu și-a petrecut ziua în casa nașului lor de cununie, Peter Imre.

Nicoleta nu a vrut să dea nicio declarație la fața locului, dar Peter Imre a contracarat toate speculațiile din presă.

Sunt oameni extrem de frumoşi. Am acceptat să fim naşii lor şi pentru că am crezut în ei şi credem în ei, dar şi pentru că naşii te ajută atunci când viaţa nu mai este roz. Pe ei îi cunoaştem de la nunta noastră, am fost în multe situaţii împreună şi am văzut cum se comportă unul cu celălalt. Şi-au construit familia foarte trainic, foarte temeinic şi aşa va rămâne. Sunt convins că povestea aceasta se va clarifica şi pentru marele public. Nici nu se pune problema unui divorţ."

Nicoleta și Zsolt au făcut declarații în exclusivitate pentru Click!

Nicoleta şi Zsolt au spart tăcerea şi au făcut, în exclusivitate pentru Click!, primele declaraţii în acest super-mediatizat scandal. Cei doi au ţinut să precizeze că nu au absolut nici un motiv să divorţeze şi că vor forma aceeaşi familie frumoasă şi unită şi în continuare.

Am construit o familie bazată pe dragoste şi respect şi nici un fotograf nu ne va distruge relaţia. Suntem o familie şi aşa vom rămâne”, ne-a spus Nicoleta Luciu într-o pauză de la repetiţiile pentru noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, ce va debuta la PRO TV la 29 octombrie.

La rândul lui, omul de afaceri Zsolt Csergo dezminte categoric aşa-zis-ul „amantlâc” dintre el şi antrenoarea de fitness, precizând că îşi iubeşte soţia mai mult decât orice pe lume. „Faptul că nişte paparazzi încearcă să transforme o relaţie de afaceri într-un amantlâc e trist. Îmi iubesc nevasta şi voi face tot ce trebuie să ţin unită familia, în dragoste şi respect, ca până acum”, a declarat Zsolt Csergo, în exclusivitate pentru Click.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net