Peter Imre a fost ospătar ca să ajute un copil bolnav de cancer - FOTO

image
Peter Imre, ospătar - galerie foto

Directorul general al Adevărul Holding şi-a servit pentru câteva ore subalternii dar şi clienţii restaurantului Riviera din Capitală, pentru a-l ajuta pe Remus Roman (10 ani), bolnav de cancer şi fără un acoperiş deasupra capului.

Îmbrăcat în jeanşi, tricou roz şi cu sacou, directorul şi-a luat în serios meseria de ospătar imediat ce primii clienţi au trecut pragul restaurantului din Bulevardul Basarabia nr. 23. Şi-a notat conştiincios fiecare comandă cerând, pe alocuri şi detalii asupra alegerii meniului. „Tagliatelele să fie fierte mai bine sau mai aldente? Cartofii mai moi sau mai crocanţi?", şi-a întrebat „ospătarul" clienţii. „Orice client detestă replica <lăsaţi că ţin eu minte>, de aceea îmi notez fiecare cerinţă pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să comand ceva şi să mi se aducă altceva".

Ca un veritabil chelner, a fost atent la detalii, a făcut glume cu cei prezenţi la mese şi nu a întârziat în aducerea platourilor cu mâncare.

Întrebat de reporterii prezenţi şi ei în restaurant pe cine şi-ar dori să servească şi ce mâncare i-ar recomanda, Imre a replicat: „L-aş servi pe domnul Băsescu, dar nu vă spun cu ce, aş prefera să fie o surpriză dacă acel moment va veni". În schimb a declarat că ştie că domnului Vanghelie îi plac micii, lui Cătălin Botezatu i-ar recomanda o îngheţată de zmeură, Adelinei Pestriţu, „ceva pestriţ", iar de Bianca Drăguşanu nu a auzit, dar crede că „o apă plată cu lămâie i s-ar potrivi".

Foto: Sever Gheorghe

simeon stalpnicul png

Astă-seară, Peter Imre a avut ocazia să fie ospătarul socrului său Teodor Meleşcanu. Uşor apostrofat de politician că nu şi-a pus o cămaşă albă, ginerele şi-a luat revanşa solicitând-i lui Meleşcanu să comande mai repede: „Spuneţi dacă vreţi ceva, dacă nu plecaţi acasă că mă aşteaptă mulţi clienţi", a glumit Imre.

La o altă masă, Magda Bistriceanu de la PSD a petrecut o seară agreabilă cu copii săi şi nu a plecat înainte de a lăsa o sumă de bani la urna Campaniei „Din inimă pentru copii".

Foto: Sever Gheorghe

simeon stalpnicul png

La finalul serii, directorul general al Adevărul Holding a declarat că experienţa l-a făcut să realizeze că „îţi poţi câştiga existenţa şi în mod cinstit, nu trebuie să fii politician, director sau jurnalist".

S-au strâns 3.750 de lei pentru a da o mână a ajutor familiei Roman. Dar nu ne vom opri aici. Remus şi fraţii lui au nevoie şi de o casă, fiindcă cea pe care o au a fost distrusă de ape.

Foto: Sever Gheorghe

simeon stalpnicul png

Citeşte despre cazul lui Remus Roman:

Remus, un copil cu cancer şi fără casă

«Mami, în spital este mâncarea aşa de bună»

Vezi mai multe imagini în MediaCenter!

simeon stalpnicul png
Peter Imre, ospătar - galerie foto
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce au văzut imaginile. Captură filmuleț Facebook
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg