Dramele trăite de Corina Dănilă în prag de 50 de ani! Boala incurabilă de care suferă

Ultima actualizare:

Problemele din viață și-au pus amprenta pe sănătatea ei. Părăsită de tatăl copilului și rămasă fără vila din Chiajna, apoi fără job, Crina Dănilă a trăit multe drame în ultimii 7 ani, probleme care i-au slăbit sistemul imunitar: medicii i-au pus diagnosticul Vitiligo! O boală de piele pentru care vedeta va trebui să folosească machiaj pe față și pe mâini ca să-l ascundă.

Corina Dănilă. Sursa foto: arhivă
Corina Dănilă. Sursa foto: arhivă

În prag de 50 de ani, Corina Dănilă, una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe și prezentatoare din România, nu o duce chiar bine. Ultimii 7 ani au fost un carusel de emoții, de frici, de evenimente care au făcut-o mai sensibilă din toate punctele de vedere. Peste câteva zile, pe 24 ianuarie, Corina Dănilă împlinește 50 de ani. Nu-i arată deloc, însă în suflet îi simte cu tot cu poverile vieții. Suferința, supărarea și problemele vieții au "îmbolnăvit-o", iar de ceva timp vedeta TVR se confruntă cu o boală numita Vitiligo.

„Da, este vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar. Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez”, a spus Corina Dănilă pentru Viva.ro. Acum, vedeta urmează un tratament și apelează la machiaj pentru a acoperi semnele.

Corina Danilă apelează la machiaj profesionist pentru a ascunde urmele bolii

„Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete”, a mai spus Corina.

Vedeta TV a fost părasită de tatăl copilului, a rămas fără casă, iar într-o perioadă chiar și fără job. Prezentatoarea TV avea în comuna Chiajna o vilă cu etaj şi mansardă cu patru camere (un living şi trei dormitoare), două băi, două balcoane şi dependenţe. Banca a cerut executarea silită a vedetei pentru că nu şi-a plătit un credit în valoare de aproximativ 460.000 de franci elveţieni. Astfel că, la 12 septembrie 2012, un executor judecătoresc din Bucureşti a scos la vânzare, cu titlul de executare silită şi ulterior de licitaţie, imobilul deţinut în acte de Corina Danilă şi de Norris Măgeanu.

Ea a depus contestaţie la decizia de executare silită, sperând să suspende executarea silită, dar în 2018, ea și fetița ei, Rianna, care era la școală pe-atunci, au fost evacuate și rămase fără acoperiș deasupra capului. Corina a fost dărâmată și nu a avut niciun sprijin, din păcate.

S-a despărțit de Norris Măgeanu în urmă cu zece ani

Opt ani a durat relația lor, iar în 2012 s-au despărțit. Corina și Norris Măgeanu  voiau sa ajungă la altar, însa nu au mai reușit din cauza infidelităților lui sau a soacrei. Cunoscuți ai cuplului au susținut la momentul respectiv  că principala vinovată pentru eșecul relației lor ar fi soacra Corinei, care n-ar fi acceptat-o niciodată. S-au scurs 10 ani de atunci, iar fiica lor a împlinit de curând 18 ani. Actriţa nu a ezitat să le-o prezinte pe fiica sa prietenilor virtuali. Rianna Măgean seamănă leit cu prezentatoarea, de la care a moștenit foarte multe dintre trăsăturile fizice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net