Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci o supă de creveți sau un borș de pește în restaurantul lui Bodo de la Proconsul. Prețul nu e pentru toate buzunarele

24 septembrie 2024 14:23   Vedete românești

 Bodo (56 de ani) este cu siguranță cunoscut la scară largă în România. Celebrul cântăreț de la Proconsul nu se ocupă doar de cariera muzicală, ci și de afaceri. Acesta deține un restaurant pe care l-a deschis în urmă cu câțiva ani. Iată ce prețuri are în meniu. 

Cât costă un borș de pește sau o supă de creveți

Bodo, pe numele său real Bogdan Marin și-a deschis propriul restaurant cu specific grecesc în urmă cu câțiva ani, chiar în Capitală. La un moment dat, în perioada pandemiei, s-a zvonit că artistul ar fi renunțat la local, însă totul s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă, întrucât acesta continuă să fie cunoscut drept „restaurantul lui Bodo”.

Prețurile pe care le regăsim în local nu sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, dacă aruncăm o scurtă privire în meniu, putem observa că o supă de fructe de mare costă 145 de lei, însă sunt și preparate care au prețuri medii. Cei care preferă borșul de pește sau supa cremă de somon vor scoate din buzunar între 38 și 42 de lei.

Cât trebuie să plătești pentru o salată sau un platou cu fructe de mare

La gama de salate, prețurile sunt diversificate. Pentru o salată grecească, clienții vor plăti 37 de lei, în timp ce pentru o salată Nicosia sau Athena vor achita între 35 și 50 de lei, în funcție de ceea ce vor alege. De asemenea, restaurantul lui Bodo de la Proconsul oferă și o varietate de aperitive reci și calde.

În ceea ce privește aperitivele reci, prețul acestora este cuprins între 19 lei și 110 lei, în funcție de felul și cantitatea pe care o alege fiecare. Pe de altă parte, prețurile aperitivului cald variază între 25 și 35 de lei.

Se pare că fructele de mare sunt la loc de cinste în localul artistului, prețurile fiind cuprinse între 57 și 82 de lei. Totuși, pentru cei care vor să comande un platou, prețurile ajung chiar și la 370 de lei pentru 4 persoane.  În local găsim, de asemenea, și alte preparate diversificate, precum creveți, scoici și platouri cu carne la grătar, dar și paste, pește și deserturi.

Mai multe