Ce a putut să facă Jean de la Craiova la prima întâlnire cu soția sa: „Ea era micuță, eu eram golan, îmi plăcea”

26 mai 2024 16:24   Vedete românești

Jean de la Craiova (53 de ani) este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România. De-a lungul carierei sale, a participat la numeroase proiecte de televiziune și a fost mereu în atenția publicului. Cu toate acestea, despre soția sa se cunosc puține detalii, deoarece ea a ales să nu apară în fața camerelor alături de el. Ce a putut să facă Jean de la Craiova la prima întâlnire cu soția sa!

Ce a putut să facă Jean de la Craiova la prima întâlnire cu soția sa

Jean a dezvăluit că soția sa este foarte credincioasă și preferă să evite lumina reflectoarelor din acest motiv. Împreună, au doi copii: Sabrina și Alexandru. Paula Dumitrache, fostă balerină, l-a cunoscut pe artist în 1994, pe vremea când el practica scrima.

Despre prima lor întâlnire, Jean a făcut mai multe dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta! A fost dragoste la prima vedere între cei doi, iar Jean își amintește cu drag de acele momente. Cei doi s-au întâlnit prima data, în stradă, la o nuntă unde artistul, aflat la început, fusese invitat să cânte. Dacă atracția a fost la cote maxime din partea lui Jean, se pare că o sclipire a existat și din partea Paulei. De acolo, artistul și-a pus în aplicare tacticile și iată că a reușit să o vrăjească pe actuala sa soție.

Ne-am cunoscut la o nuntă, cântam pe o stradă din fața blocului ei. A coborât ca orice vecin, orice locatar să asculte muzică la gura cortului. Era blocul aproape, cortul aproape. A coborât cu prietenii, cu vecinii și a ascultat. Mă modernizasem și începusem să scot melodii ritmate. Cântam și m-am uitat la cort și am văzut-o pe ea. M-am uitat la ea, era frumoasă. A început să râdă, era micuță, eu eram golan, îmi plăcea. În pauză am ieșit, am salutat-o, mâncam semințe, susan, cogeac. I-am luat un cogeac, ea nu voia, eu insistam, era doi lei. M-am dus direct la ea, erau mai mulți acolo. L-am trimis pe șofer să-i ceară numărul de telefon, fixul de acasă și i l-a dat, deci și ea avea o tresărire. I-am făcut un semn că o sun următoarea zi, la 06:00 să fie lângă telefon”, a povestit Jean de la Craiova, în emisiunea Online story.

Și prima întâlnire a decurs tare frumos și iată că după mai bine de 27 de ani încă sunt împreună și se iubesc nespus.

„Am sunat-o. M-am întâlnit cu ea, am ieșit la o cofetărie. Mâncam profiterol. Eu, în capul meu de nebun, ziceam să nu mai ceară, că nu mai aveam bani. Costa mult, nu mai știu cât. Am întrebat-o dacă i-a plăcut. A zis că e bun și după i-am zis să mergem.

Voiam să opresc să îi iau și flori. Nu găseam flori. Voiam într-un parc să îl trimit pe unul să îmi ia și mie niște trandafiri. În fine, am oprit la o florărie la o tarabă, i-am luat un trandafir. A fost frumos în prima seară. La două sau trei zile trebuia să cânt. Am venit, ne-am întâlnit printr-un parc, ne-am plimbat prin orășelul copiilor. Ne-am întâlnit, ne-am pupat și noi ca porumbeii”, a mai precizat artistul.

Mai multe