Cum a reușit să scape Jean de la Craiova de probleme, după ce a întârziat cinci ore la o nuntă: „Mi-a zis că îi este frică”

Ultima actualizare:

Jean de la Craiova (53 de ani) este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la ora actuală! Chiar dacă este foarte serios și punctual de fiecare dată atunci când vine vorba de spectacolele și emisiunile unde este invitat să fie prezent, în trecut artistul a trecut printr-o situație care i-a cauzat, pe moment, mult stres din cauză că întârziase la o nuntă aproape cinci ore.

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Sursă: Facebook
Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Sursă: Facebook

„Apăruseră, în acea perioadă, camere de filmat și era la modă cu interviuri, cu TVR1 și atunci țin minte întârziasem la o nuntă vreo 4/5 ore. Și am zis cum fac eu, cum mă duc, cum mă dau din mașină acum. Țin minte că fierbeau când am ajuns, erau la cort, lângă o scenă din scândură, cu carpeta cu Răpirea din Serai în spate. Și am zis, ce să fac eu Doamne, cum să fac?

Așa că l-am luat pe un vecin care avea cameră de luat vederi și i-am băgat un microfon de ală din plastic cu un cablu și i-am scris cu carioca pe o foaie TVR1, după care am pus acea hârtie cu un ac de siguranță în piept și i-am zis să stea cu pieptul în față și doar cu microfonul în mână și să facă interviuri cu persoanele prezente”, a spus Jean de la Craiova, în cadrul podcastului „Eu sunt Anamaria Prodan”.

Peripeții de la nuntă

Carismaticul artist a mai dezvăluit și cât de frică îi era colegului său care a mers cu el și a jucat rolul jurnalistului, ca să îl salveze pe el.

„Mi-a zis că îi este frică, dar l-am sfătuit să nu îi fie că dacă l-au simțit îl mănâncă ăia. Țin minte când ne-am dat jos din mașină, a văzut prima dată unul cu mustață și mi-a zis <fac pe mine>. Atunci mie ce mi-a dat prin cap....aveam în buzunar o rețetă și le-am arătat că am fost la doctor, pentru că cu pana la mașină nu prea mai mergea, și când a luat rețeta a zis <a avut mandat>”, a mai spus Jean de la Craiova, în cadrul podcastului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net