Jean de la Craiova a primit sfaturi de la Vali Vijelie când a decis să intre în afaceri. „E foarte isteț!”

Jean de la Craiova (53 de ani) este unul dintre cei mai iubiți și ceruți artiști de petrecere de la ora actuală. Artistul a mărturisit că îl admiră pe Vali Vijelie, de la care a primit sfaturi foarte bune, atunci când a decis să intre în afaceri. La rândul său, dă mai departe sfaturile primite.

Jean de la Craiova dă mai departe sfaturile primite de la Vali Vijelie / foto: arhiva Click!
Jean de la Craiova dă mai departe sfaturile primite de la Vali Vijelie / foto: arhiva Click!

La începutul carierei sale, Jean de la Craiova a fost chitarist într-o formație lăutărească pentru ca mai apoi să devină solistul trupei. A cunoscut cu adevărat popularitatea în urma participării în cadrul unei emisiuni de dans și a câștigat simpatia telespectatorilor cu expresia „Vă pupă, Jean!”. Artistul a recunoscut că a fost convins de fiul său să intre în afaceri, băiatul său fiind cel care se ocupă îndeaproape de afacerea cu bere.

„Am stat mult după o franciză din Austria, de la o bere mare, renumită în lume și mulțumesc că am reușit să iau franciza. Am deschis fabrica aici, după cum vedeți. Astăzi este prima zi. Am și clienți, clienții sunt veniți așa spontan, nu sunt invitați. Ca bănuți, costă mult, dar mulțumesc că am terminat”, a declarat Jean de la Craiova, la Xtra Night Show, relatează viva.ro.

Jean de la Craiova: „E greu să-l ajungi pe Vali Vijelie”

Mai mult, cântărețul a recunoscut că a primit sfaturi de la Vali Vijelie: „E greu să-l ajungi pe Vali Vijelie. Face de multă vreme treaba asta. E greu să-l ajungi pe el. Multe sfaturi mi-a dat, gândește cu capul. Și creierul e mare. E foarte isteț!'”, a mai adăugat acesta.

La rândul său, artistul a ținut să îi sfătuiască pe alți maneliști: „Îi sfătuiesc și pe colegi, pentru că voi nu știți ce faceți, decât legat de muzică, clipuri, cumpărat și închiriat, ori cumpărat și vândut. Că altceva, decât să vă puneți să faceți restaurante, berării, nu vă iese. Sunteți tentați să vă băgați prima dată neamurile, familia. Te-ai băgat cu neamul, te-ai nenorocit!”, a declarat Jean de la Craiova, în cadrul podcast-ului realizat de Anamaria Prodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net