Cum a fost surprins Edy, iubitul Anei Baniciu, atunci când nu sunt împreună

25 ianuarie 2022 17:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Edy Kovacs trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu nimeni alta decât fiica lui Mircea Baniciu, Ana Baniciu, iar lucrurile îi merg bine şi pe plan financiar. Afaceristul a fost surprins recent, de paparazzii Click!, când ieşea dintr-un magazin de bricolaj şi se urca la volanul unui bolid de lux.

Dj-ul Edy Kovacs (41 ani) se iubește de ceva timp cu ''Funduleț'', așa cum este numită Ana Baniciu (28 ani), fiica lui Mircea Baniciu. Se pare ca lui Edy îi merge extraordinar de bine din punct de vedere financiar din moment ce este proprietarul unui superb bolid de lux, de culoare albă, făcut pe comandă, al cărui preț sare lejer de 120.000 de euro.

Edy a fost surprins recent, pe seară, la un magazin de bricolaj din Bucureşti de către fotoreporterii Click!, unde se afla alături de un prieten, pentru a cumpăra niște prize și întrerupătoare. Se pare că logodnicul Anei Baniciu vrea să mai schimbe unele lucruri prin casă. Cei doi s-au urcat apoi în maşina scumpă condusă de Edy şi au pornit spre o altă locaţie.

Edy Kovacs şi Ana Baniciu vor să facă nunta anul acesta

Edy Kovacs i-a cerut mâna Anei Baniciu, toamna trecută, iar anul acesta va avea loc nunta, prilej cu care Mircea Baniciu va deveni socru mic. 

“Edi este primul bărbat pe care eu l-am prezentat părinților mei. Chiar dacă am mai avut relații, am considerat că relațiile acelea erau trecătoare, și nu am vrut să îi dezamăgesc, prezentându-le niște oameni cu care, cumva eram, cred că inconștient, convinsă că nu se va transforma în ceva serios. Tata mă întreba de ceva vreme când îi prezint pe cineva, dar i-am spus că va veni momentul și că îi voi prezenta un băiat care merită. (…) Când a apărut Edy, n-am ezitat, am fost la tata și l-a cunoscut. Se înțeleg foarte bine, ba chiar cred că am ajuns eu pe locul doi, pentru că toată familia întreabă de Edy, nu de mine, el este vedeta familiei”,a dezvăluit Ana Baniciu pentru Fanatik.ro, după ce a fost cerută de soție.  

Ce spune Mircea Baniciu despre viitorul ginere

Mircea Baniciu îl consideră pe Edy Kovacs, cel care va intra cât de curând în familie, un „tip foarte mișto”. Celebrul folkist e încântat de faptul că se completează cu Ana, apreciază calitățile tehice pe care acesta le are, dar și cultura de care a dat dovadă în special în domeniul muzical.

 „Îmi place foarte mult de el. E un tip foarte mișto și se potrivesc. Amândoi sunt foarte apropiați de domeniul muzical. El, în afară de faptul că este un tip foarte meticulos, tehnic, știe foarte multă muzică și mai face și pe DJ-ul din când în când”, a spus Mircea Baniciu într-un interviu pentru Antena Stars.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Mai multe