Ce domnișoare au devenit gemenele lui Mihai Morar! Mara și Cezara, într-o poză emoționantă cu tatăl lor

17 martie 2022 14:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 23 octombrie 2008, Mihai Morar a avut parte de cea mai fericită zi din viaţa lui. Soţia lui, Gabriela, le-a adus pe lume pe Mara şi pe Cezara, simpaticele gemene care le-au schimbat viaţa. Fetele au crescut frumos și pe zi ce trece se apropie de adolescență. Iată ce mari și frumoase s-au făcut!

Mihai Morar, un tată de zahăr și un familist convins, a publicat un mesaj emoționant pe instagram, în dreptul unei imagini în care apare cu gemeneșe lui, școlărițe. Mara și Cezara au avut un eveniment la școală și, după doi ani de restricții din cauza pandemiei, de această dată au putut participa și părinții. 

Mihai Morar: "Cred că ar trebui să prețuim mai mult ceea ce avem"

"Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin pentru întoarcerea lor în școli? Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin că, după 2 ani în care le-au purtat mai conștiincios decât noi, li s-a dat voie să-și dea jos măștile? Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin pentru ei și ne-am luat iar cu problemele noastre?

Cred că ar trebui să prețuim mai mult ceea ce avem. Au fost 2 ani mult mai grei pentru ei decât pentru noi. Și s-au plâns mai puțin decât noi. Ceea ce au pierdut ei în 2 ani e nemăsurabil mai mult decât ceea ce am crezut noi că am pierdut. Totuși, școala online nu e școală. Și nici școala hibrid nu e școală. Mi-am dat seama azi, la primul eveniment mare al școlii după 2 ani - cu elevi, părinți și profesori - că doar școala în școală poate fi numită școală. Pentru că școala înseamnă împreună", a scris realizatorul de la Radio Zu.

Îmbrăcate în uniforme belumarin, cu sacouri, cravate și fuste plisate, școlărițele lui Mihai Morar arată ca două domnișoare silitoare și cuminți, iar mândria și iubirea se poate citi ușor pe chipul tatălui lor. 

Mihai și Gabriela Morar, 15 ani de căsnicie

Mihai și soția lui, Gabriela, au devenit din nou părinți pe 24 iulie 2019, când a venit pe lume mezina familiei, Roua. Cei doi au 15 ani de căsnicie solidă. Mihai vorbește mereu cu entuziasm despre mariajul lui și a mărturisit că a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, care îi era pe vremea aceea colegă la radio, după numai două luni de relație.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe