Ce gospodină este Gina Pistol! Ce delicii le gătește lui Smiley și fiicei lor

8 iulie 2024 17:22   Vedete românești

Gina Pistol, în vârstă de 43 de ani, formează de aproximativ opt ani un cuplu cu artistul Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, care are 40 de ani. Prezentatoarea emisiunii MasterChef România și antrenorul de la Vocea României s-au căsătorit în mai anul trecut și au împreună o fetiță, Josephine Ana Maria, născută în martie 2021. În afara platourilor de filmare, Gina își demonstrează talentul de gospodină pricepută, gătind cu bucurie pentru cei dragi.

Ce gospodină este Gina Pistol

Lui fii-mea îi place foarte mult banana bread, îi fac varianta mai sănătoasă. Îi plac ciorbele, ciorbele de orice fel. O perioadă îi place mazărea, altă perioadă îi place varza călită, cum îmi plac și mie. Și îi plac lucrurile pe care le mâncam eu cu poftă când eram însărcinată. Am avut perioade în care mâncam foarte multe citrice, perioade în care beam în fiecare zi chefir, perioade în care pur și simplu pofteam la câte o friptură. Eu nu sunt fan carne, dar pofteam. Mă trezeam că aș mânca o friptură de vită, eu nemâncând mulți ani”, a spus prezentatoarea pentru unica.ro.

În ceea ce-l privește pe Smiley, puiul indian rămâne preferatul său. Deși nu este un maestru în bucătărie, antrenorul de la Vocea României a fost apreciat de Gina pentru macaroanele cu brânză și sandwich-urile pe care le pregătește pentru fetița lor.

Pe lângă viața de familie, Gina a revenit și la carieră. Nu a putit sta prea departe de dragostea ei pentru televiziune și s-a întors în echipa marilor chefi români. În toamna lui 2024, Gina Pistol va fi noua prezentatoare a emisiunii Masterchef, aducându-și farmecul și carisma în popularul show culinar. Confirmarea oficială a venit în cadrul emisiunii La Măruță, unde Gina, vizibil emoționată, a mulțumit fanilor pentru sprijinul oferit în perioada în care a stat departe de televiziune.

Da, voi prezenta Masterchef. Nu a îmbătrânit niciunul dintre ei, toți sunt frumoși. Toți 3 au o energie foarte faină și o chimie foarte bună. Vrem să vă mulțumim pentru toată căldura pe care ne-ați oferit-o!”, a declarat Gina Pistol la PRO TV.

Mai multe