Ce legătură aveau Florin Piersic și Alain Delon! Dan Negru a dezvăluit tot

19 august 2024 17:36   Vedete românești

Vestea că legendarul actor Alain Delon s-a stins din viață a pus peste lume un văl de tristețe și doliu. Sute de mii de oameni care l-au urmărit, apreciat și iubit s-au întristat profund când au auzit de moartea titanului din lumea artistică. Printre ei și o mulțime de vedete care și-au exprimat regretul față de această pierdere. Ei bine, mai există un motiv de tristețe și pentru români. Se pare că între Florin Piersic și Alain Delon s-ar fi putut produce o întâlnire fantastică, însă soarta a decis altfel. Dan Negru a spus totul despre întâlnirea care putea rămâne în inimile tuturor. 

Ce legătură exista între Florin Piersic și Alain Delon?

Prezentatorul a dezvăluit pe rețelele de socializare că în urmă cu mai mulți ani planificase o întâlnire între Alain Delon și Florin Piersic care însă nu s-a mai concretizat. Planul său nu a putut fi totuși dus până la capăt, iar Dan Negru a povestit cu tristețe despre cum s-a întâmplat totul. De vină, ar fi fost chiar el, spune prezentatorul.

„A murit Alain Delon.Când Piersic a împlinit 80, Delon avea 81 și amândoi jucau în aceeași piesă , “Străini în Noapte”, unul în România, celălalt în Franța.

Printr-o minune am reușit atunci ca Alain Delon să fie surpriza lui Piersic la aniversarea de 80 de ani. Doar că eu am fost veriga slabă și n-am putut să-mi conving șefii că întâlnirea lui Piersic cu Delon ar fi fost memorabilă.

Lui Florin nu i-am spus niciodată despre ratarea întâlnirii cu Delon si sper să nu citească rândurile astea. Regretul pentru o oportunitate neglijată este unul din iadurile vieții. Eșecul meu de atunci să vă fie lecție! Am renunțat prea ușor la luptă! Cel care știe să facă lucruri va avea mereu o slujbă, iar cel care nu știe îi va fi mereu șef .

Sebastian Papaiani mi-a povestit cândva că seria “BD la munte si mare” trebuia să aibă mai multe episoade doar că un șef a decis să întrerupă seria și atât a fost…

„S-ar fi putut întâmpla” sunt printre cele mai triste cuvinte ale existenței noastre”, a scris el pe rețelele de socializare.

Mai multe