Ce părere avea Stela Popescu despre Nae Lăzărescu: „Un om care se ținea de șotii...”

1 octombrie 2024 15:52   Vedete românești

Stela Popescu, mai sinceră și mai tranșantă referitor unul dintre colegii săi de breaslă, Nae Lăzărescu, la doar câteva ore de la moartea acestuia. Cum l-a descris aceasta pe actorul român de comedie. 

Nae Lăzărescu (8 septembrie 1941 - 19 decembrie 2013) și Stela Popescu (21 decembrie 1935 - 23 noiembrie 2017) au fost doi dintre cei mai iubiți și apreciați actori ai României. Moartea lor a îndoliat inimile publicului care i-a urmărit mereu cu mare drag și care încă îi păstrează vii în amintirea lor. 

Stela Popescu, părere sinceră despre Nae Lăzărescu 

Stela Popescu a fost tristă la aflarea veștii că unul dintre colegii să de breaslă s-a stins din viață: „L-am văzut acum o lună. A jucat şi în toamnă, şi în luna septembrie, de aproximativ două luni n-a mai jucat“, declara ea, pentru Realitatea

La scurt timp de la moartea acestuia, regretata actriță avea doar cuvinte de laudă: „Un om care se tinea de şotii, de glume, am atâtea amintiri, era plin de glume si avea o memorie excepţională, aşa că aducea foarte multe în lumea teatrului românesc“.

Vasile Muraru: „A pornit spre lumină”

Vasile Muraru, actorul cu care Nae Lăzărescu a format un cuplu comic pe scenă vreme de 30 de ani, a fost îndurerat pentru pierderea celui mai bun prieten al său. S-a numărat printre primele persoane care au aflat de trecerea în neființă a lui Nae Lăzărescu. 

„Dumnezeu să-l ierte. Vă daţi seama că eu sunt ca şi în familie, aşa că am auzit vestea morţii sale imediat ce s-a întâmplat“, a spus Vasile Muraru, colegul său de scenă şi bunul său prieten.

„Am primit vestea cu mare bucurie, pentru că am înţeles că a pornit spre lumină, că s-a liniştit, s-a dus către Dumnezeu şi că, alături de multe alte talente, este în Ceruri. Discreţia de care a dat el dovadă ca să nu întristeze lumea merită respectată şi acum“, a completat actorul, pentru Realitatea.

Mai multe