A fost cea mai mare actriță a României, dar ginerele ei a cerșit la metrou! Oamenii nu l-au recunoscut, dar i-au aruncat câțiva bănuți în cutie, din milă

A fost ginerele uneia dintre cele mai mari actriței din Generația de Aur a României, însă preț de câteva ore a ajuns să cerșească la metrou. Care a fost motivul pentru care bărbatul a ajuns la mila străinilor. 

Cerșetor / foto: Pixabay
Cerșetor / foto: Pixabay

Radu Gheorghe este persoana care a șocat pe multă lume după ce a cerșit în apropierea unei stații de metrou. Ginerele Stelei Popescu cu greu a putut fi recunoscut de către trecătorii care i-au donat, în total, 50 de lei. 

Cum a ajuns Radu Gheorghe să „cearșească”

Evenimentul cu pricina s-a petrecut în anul 2019, când fostul ginere al Stelei Popescu a fost nevoit să cerșească la metrou. Nu din cauza neajunsurilor, ci datorită unui rol într-un film pe care l-a avut. 

Radu Gheorghe le povestea internauților faptul că a ajuns în postura unui cerșetor muzicant stradal deoarece a interpretat un rol din filmul unui tânăr student. La acea vreme a ținut să le mulțumească oamenilor pentru cei 50 de lei primiți de la cerșit, pe care i-a donat echipei de filmare. 

„Dragii mei admiratori sau compătimitori, în funcție de caz, vă mulțumesc pentru ajutorul financiar pe care mi l-ați dat miercuri 22 mai, în apropierea stației de metrou Eroii Revoluției, unde am apărut în postura unui cerșetor muzicant stradal, interpretând rolul unui bătrân muzician din filmul unui tânăr student (...) Fiți convinși că cei aproximativ 50 de lei adunați în cutia de vioară deschisă pe jos în fața mea au ajuns unde trebuie, adică la echipa de filmare, care cu dedicație și talent a asigurat buna desfășurare a filmărilor. Iar eu, vreau să cred că recompensa primită s-a datorat nu numai milei, ci și patosului cu care am interpretat Balada lui Ciprian Porumbescu, preț de câteva ore.”, a scris Radu Gheorghe, pe contul personal de Facebook, în anul 2019. 

Radu Gheorghe / foto: Facebook
Radu Gheorghe / foto: Facebook

Cum a cunoscut-o pe Doina Maximilian

La începutul acestui an, Radu Gheorghe vorbea despre iubirea dintre el și Doina Maximilian, fiica regretatei artiste Stela Popescu. Ce relație avea comediantul cu soacra lui. 

„În primul rând am avut surpriza să aflu că primii aparținători cărora trebuia să mă prezint cu cererea mea, era cuplul celebru de artiști Stela Popescu și Mihai Maximilian. Zis și făcut. Cu toată emoția m-am prezentat, cum se obișnuiește, cu un buchet de flori și o sticlă de Johny Walker, la prima serie de părinți. Au fost foarte amabili și cred că am trecut proba eliminatorie. Spun cred, pentru că nu știu prea bine cum a decurs interogatoriul, deoarece Puiu Maximilian  și cu mine am golit sticla pe care o adusesem.

A doua zi Doina mi-a povestit că sa mers pe principiul in vino veritas. Așa că am spus cam tot ce știam despre mine, la ora aia. Oricum, Stela avea deja referințe solide de la colegii mei binevoitori și anume, citez: „Radu? Un mare talent… Păcat că e cartofor, bețiv și bate femeile”. Cu așa recomandare, trebuia, dacă știam, să mă prezint la ei și cu un avocat. A urmat una dintre cele mai fericite perioade din viața mea. Și urmarea firească, un copil, o minune de fată, cu care m-am înțeles întotdeauna din priviri. Stanca (Buru) Radu este amprenta noastră genetică, a mea și a Doinei, peste timp. Ei, iată, acum sunt și bunic”, povestea Radu Gheorghe, într-un interviu fanatik.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net