Ce relație are Alin Oprea cu socrii săi „Nu a făcut nicio diferență”. Cum trec artistul și Medana peste momentele tensionate din cuplu

25 octombrie 2024 7:03   Vedete românești

Medana și Alin Oprea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cu toate că de ceva vreme artistul este din nou în scandal cu fosta sa soție, Larisa Uță. Cei doi își trăiesc iubirea la cote maxime și se pare că trec împreună peste orice obstacol. Însă, cum se înțelege cântărețul cu socrii săi? Ce relație are Alin Oprea cu părinții Medanei?

Scandalurile îi unesc și îi fac mai puternici! Medana și Alin Oprea trăiesc o adevărată poveste de dragoste și se pare că nimeni și nimic nu reușește să îi dezbine. Artistul se poate considera un bărbat din cale afară de norocos, mai ales că actuala sa parteneră de viață îi este alături indiferent de greutăți. Recent, cei doi îndrăgostiți au explicat cum reușesc să gestioneze momentele tensionate din cuplu. De asemenea, Medana a dezvăluit ce relație are soțul său cu părinții ei.

Alin a fost foarte implicat când mama mea a avut provocări serioase legate de sănătate. A venit personal și a stat de vorbă cu medicii, nu a făcut nicio diferență între mama mea și mama lui. Părinții mei știu că sunt iubită și respectată, așa că l-au acceptat ușor. Știau despre relația cu el încă de la început”, a spus Medana, pentru viva.ro

„Dialogul deschis este cheia unei relații sănătoase”

De asemenea, cei doi au vorbit și despre momentele tensionate din cuplu. Ce fac cei doi atunci când apar discuții în relație și cum reușesc să treacă împreună peste momentele grele?

Apar discuții, la fel ca în orice cuplu, însă la noi nu se poate ține supărare, pentru că suntem prea afectați atunci când avem astfel de momente. Realizăm fiecare cât de important este unul pentru celălalt și ne amintim de fiecare dată că cel mai puternic motiv care ne ține împreună a fost și este iubirea. În momentul în care ne luăm în brațe, dispare orice undă de negativitate dintre noi”, a declarat Medana.

Am învățat că dialogul deschis este cheia unei relații sănătoase. Încercăm să nu ne culcăm niciodată supărați și să rezolvăm orice neînțelegere înainte de a adormi. Nu lăsăm tensiunile să se adune, pentru că știm cât de important este să păstrăm armonia și echilibrul. Discuțiile noastre sunt mereu sincere și pline de respect, iar supărările se dizolvă atunci când ne amintim cât de importantă este iubirea noastră”, a precizat, la rândul său, și Alin Oprea. 

Mai multe