Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Spiritele s-au inflamat la maxim în scandalul creat recent între Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță, după ce aceasta din urmă a lansat acuzații dure în podcastul lui Adrian Bursucu, la patru ani de la divorț. Alin Oprea îi dă, însă, lovitura de grație fostei soții! Solistul de la Talisman a anunțat, zilele acestea, că va face un nou testament. Cui intenționează să-i lăse toată averea sa ce va fi acumulată de acum înainte?!  

Alin Oprea, către copiii lui: „Vă las vouă toate bunurile acumulate până în acest moment….”

Larisa Uță a ieșit, luna trecută la patru ani de la divorț, și a lansat o serie de acuzații dure la adresa fostului ei soț, Alin Oprea, în podcastul lui Adrian Cristea. 

În tot scandalul creat ulterior, Alin Oprea a dezvăluit, într-o postare pe Facebook, că și-a întocmit testamentul în noaptea de Înviere din 2023, moment în care a hotărât să renunțe la partaj și la procesul intentat fostei soții.

Solistul de la Talisman și-a publicat online testamentul redactat în urmă cu mai bine de un an, de Paște, prin care a anunțat că își lasă întreaga avere, acumulată până la acel moment, celor doi copii, Melissa și Adrian, în ciuda faptului că aceștia l-au renegat și apoi denigrat. 

„Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață, până când <<mama voastă>> a hotărât în locul Lui Dumnezeu și a legii că eu nu mai însemn și nu mai merit NIMIC, trântind și încuind ușa definitiv în urma mea. 

Vă las vouă toate bunurile, apartamentele și sumele de bani. Pentru voi am făcut toate sacrificiile, pentru voi am muncit zi și noapte, pentru voi m-am pus mereu pe ultimul loc, vouă vreau să vă rămână TOT!

O iau eu din nou de la zero, pentru a nu vă lăsa pe voi împovărați de greutățile vieții.

Din acest moment, nici o ședință umilitoare în sala de judecată nu-și mai are rostul, renunț eu în favoarea voastră la toate procesele care v-ar putea afecta negativ în prezent sau în viitor.

Acesta este un gest făcut din iubire, iertare și compasiune pentru voi, nu cer nimic în schimb și nu pun nicio condiție”, a scris Alin Oprea, în testamentul său publicat în mediul online.

Alin Oprea a anunțat că-și face un nou testament și toată averea acumulată de acum încolo i-o va lăsa Medanei!

Medana a fost femeia care l-a salvat după divorț pe Alin Oprea, care a declarat că rămăsese pe drumuri practic după divorțul de Larisa Uță.

Medana și Alin au luat-o de la zero practic în căsnicia lor, în care domnește fericirea și buna înțelegere. 

Alin este atât de îndatorat actualei sale soții, alături de care spune că a cunoscut iubirea adevărată, încât zilele trecute a făcut un anunț menit să îi dea lovitura de grație fostei soții. 

Astfel, Alin Oprea și-a exprimat public dorința de a face un nou testament, iar toată averea sa acumulată în căsnicia cu Medana va fi lăsată acesteia.

„Alin dorește să facă un nou testament și să-mi lase mie toți banii lui”, a dezvăluit Medana Oprea, la „Un show păcătos”. 

Alin Oprea, către fosta soție: „1 leu nu mai vezi!”

Într-un schimb de comentarii pe rețelele de socializare, Alin Oprea și-a exprimat și el această intenție. Solistul a ajuns la capătul răbdării, considerând că la acest moment fosta lui soție duce o luptă de denigrare la adresa lui de pe o serie de conturi de Facebook false.

„Ești peste tot cu acest cont fals și cu multe altele <<fosto>>. Ești disperată de invidie și de foame. Îmi bagi copiii pe gât cu orice preț, după ce strategia de a-i izola de mine ca să mă atragi în cursă nu a ținut! 

Heeeeey! Sunt fericit, sunt iubit, am o soție mai frumosă și mai bună decât mi-am permis să visez. 

Termenul de prescripție a <<bunăvoinței>> voastre a fost depășit. Nu mă mai interesează de voi, culegeți ce ați semnat și să vă dea Dumnezeu vouă tot ce mi-ați dorit voi mie. 

Postează pe aici cât vrei. Eu am fost <<ucis>> de voi și m-am <<născut>> din nou datorită Medanei. Așa că pe cel care a fost soț și tată, căutați-l unde l-ați îngropat, pe <<Alin Oprea>> nu-l mai căutați, nu știe cine sunteți ...

Stai liniștită, nu te mai agita că 1 leu nu mai vezi, nici tu nici cei care s-au aliat cu tine. Și încă ceva ... Chiar să nu mai câștig nimic și să rămân singur, aș fi mai fericit decât cu blestemul vieții mele", a scris artistul de la Talisman, pe rețelele de socializare. 

Medana, as la pamflete! „A stat capră și îi plăcuse”

Deși și ea a fost atacată în fel și chip de fosta soție a solistului, Medana a răspuns cu mult umor acuzațiilor. 

Mai mult, aceasta și-a pus în valoare talentul de poetă și a publicat un pamflet care s-a bucurat de un mare succes în mediul online. 

Contactată de Click! pe marginea pamfletului postat pe pagina ei socializare aceasta ne-a spus: 

„Am de gând să public o carte întreagă cu pamflete, unde voi aborda diferite teme, în care mulți alții se vor regăsi.

Acesta este un pamflet și orice asemănare cu personaje sau fapte reale este pur întâmplătoare”, a declarat Medana Oprea, în exclusivitate pentru Click!

PAMFLET

O cămilă obosită / Susținea o travestită/ Și cu sceptrul de șaman/ Deghizată-n șarlatan
Se dădea “om de lumină”/ Absolvind zdreanța de vină / Susținea că e curată/ Chiar de știe lumea toată/ C-a stat capră și-i plăcuse

Inima, nu și-o dăduse/Era doar pe interes/ Să elimine din stres/ Iar acum că s-a aflat/ Bărbatu’ e vinovat/ Că nu a ținut secret/ Acest amantlâc concret

Ce durere, ce mirare/Și strigă în gura mare/ Că suntem cu toți de vină/ Ea fiind, “om de lumină”.

Usturoi nu a mâncat/ Nici femeie nici bărbat/ O fi oare travestit?/ Și nu și-a mai amintit…

Doamne, mare ți-e grădina/ Confundă nașa cu fina/ Iar acum e supărată/ Că o știe lumea toată

Draga mamii, fată mare/ Degeaba urlii la soare/ Stai te rog în banca ta/ Și nu te mai îmbăta

Cu iluzii, cu regrete/ Viața-i plină de pamflete/Și decât să-mbătrânești/ Mai bine te potolești. 

Doi prieteni buclucași/ Un bursuc și o cămilă/Și-au găsit să o susțină/ Pe cățeaua cea debilă.

Ce vorbește doar “romgleză”/ Și e fată de oraș/Fără carduri, doar cu cash

Că plecase bancomatu’/ Sucombat și stors, săracu/ Fir-ar mama lui a dracu’.

Nu-l mai aștepta duduie/ Că ajungi schelet, sub cuie/ Și se jură vinovata/ Aruncând de zor cu piatra,

Chiar de știe toată șatra/ Ea se jură…”precurata”/ În romgleză spekuiește /Ați ghicit! “Duoamna” lu'...Pește.
Dar o vorbă spune-așa: Când sapi groapa altuia/ Ai să cazi chiar tu în ea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton foto profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub ginghina png
Banner Liceenii
Banner Theo Rose nunta
angela similea dan spataru mirabela dauer  jpg
02 sebastian stan rol donald trump foto page six jpg
cub radu stefan banica png
Dan Negru tractor agricol webp
 Mario Fresh si Alexia Eram
image
actualitate.net
image
actualitate.net