Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”

După ce Larisa Uță a vorbit, în cadrul podcast-ului lui Bursucu, la aproape 4 ani de la divorț, despre relația ei cu Alin Oprea, Medana, actuala soție a artistului, a răbufnit pe rețelele de socializare. Partenera de viață a artistului i-a transmis fostei lui soții câteva cuvinte grele. De asemenea, la rândul său, invitat recent în emisiunea „Follow Us”, Alin Oprea a dezvăluit cu lacrimi în ochi cum suportă Medana scandalul lui cu Larisa Uță.

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, replică pentru Larisa Uță / foto: colaj Click!
Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, replică pentru Larisa Uță / foto: colaj Click!

Medana, cuvinte grele pentru fosta soție a lui Alin Oprea! Actuala parteneră de viață a artistului a ținut să transmită câteva cuvinte prin intermediul rețelelor de socializare, după ce Larisa Uță a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul podcast-ului lui Bursucu. 

Alin Oprea, un suflet greu încercat încă de când s-a născut. Oamenii speciali au parte de provocări mai dificile decât restul. S-a născut crezând că tatăl lui este mort, deci în minciună. L-a cunoscut la 33 de ani. Și-a întemeiat o familie crezând că suferința lui s-a încheiat. O altă mare minciună, pentru că, de fapt, suferința lui adevărată, de abia urma să înceapă. Din nou mințit, trădat, înșelat, umilit, desconsiderat. De data aceasta de cea care ar fi trebuit să îi fie alături și la bine, dar și la greu.

Medana: „Primește lovitura de grație din partea fostei soții și a copiilor”

Și-a făcut o carieră de succes, alături de un partener de scenă talentat, însă, ceva sau cineva, a distrus din nou, un mare vis și o legendă incontestabilă, pentru că trebuie să recunoaștem că Alin alături de Tavi, erau împreună asemeni unor «zei», pe scenă. A ajuns să se stingă treptat lumina din el, pentru că primise deja prea multe lovituri de la viață. Artistul legendar de odinioară, își pierduse strălucirea. În 2020, de parcă nu era de ajuns, primește lovitura de grație din partea fostei soții și a copiilor, care a fost momentul fatal din viața lui. Oamenii pentru care el dădea tot, oferea tot, l-au umilit, l-au scos afară din casa lui, în condiții inumane și nedrepte pentru un om care le-a oferit tot ce a putut el mai bun, muncind zi și noapte, expunându-se de multe ori, atâtor pericole. Când cineva îți oferă tot, ajungi să ai impresia că ți se cuvine.

Nu! Nu este deloc așa! Dar asta nici nu mai are vreo importanță acum. Dumnezeu are simțul umorului. Cei cărora le-a oferit tot, l-au abandonat fără să se uite în urmă. De aici înțelegem atât de clar, că banii nu pot cumpăra dragostea, fidelitatea sau fericirea. La polul opus, apare o femeie, de data aceasta nu una din mulțime, ci una aleasă cu siguranță de Dumnezeu, adică eu, Medana.

Care îi vede strălucirea, care îi simte sufletul și care îi simte durerea din suflet. Aici îl voi cita pe Alexandru Lapușneanu: «dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu» Exact așa a fost în cazul meu. Dacă ei nu l-au mai vrut, pentru mine nu a fost un rebut, a fost o reală binecuvântare pe care Dumnezeu mi-o pregătise demult, însă mi-a oferit acest dar doar când urma să fim amândoi pregătiți pentru ceva măreț. Am văzut valorea lui și calitatea lui umană, chiar dacă rămăsese asemeni unul maidanez abandonat, fără bani, fără casă, fără nimic.

„Iart-o Doamne, că nu știe ce face”

Și ce? Mi-am luat «maidanezul» acasă, la fel ca pe Angy și pe Drăgăluce, (cățelușele noastre), l-am îngrijit, l-am respectat, l-am iubit, l-am readus la viață dintr-o «moarte clinică» îndelungată. Iubesc omul pentru ceea ce e, pentru sufletul lui, nu pentru un ambalaj care se decolorează în timp. Am venit goi și plecăm goi. Dar venim cu iubire și plecăm cu iubire. Am înțeles că sunt omul care nu mai are voie și nici dreptul să îl mai dezamăgească vreodată. Așa că azi nimic nu îl mai poate doborî, pentru că nu mai este «Atât de singur». Mă are pe mine, soția lui, și vă are pe voi cei care îl iubiți și ne iubiți.

Așa că legat de podcast-ul fostei sale soții, care poate a vrut să năruie primul an de la nunta noastră, spun doar atât: «iart-o Doamne, că nu știe ce face». Nu a știut nici atunci, nici când îl trăda și nici acum. Călăuzește-o Doamne, că și-a pierdut direcția. Înțelepțește-o Doamne, că are nevoie și pune iubire în sufletul ei, în locul pelinului. Viața este frumoasă, plină de imprevizibil și de provocări, dar când credința, iubirea și compasiunea ne ghidează depășim orice obstacol, nimeni să nu se îndoiască de asta”, este mesajul publicat de Medana, pe pagina sa personală de Facebook, după ce Larisa Uță a apărut în podcast-ul lui Bursucu și a făcut o serie de dezvăluiri.

Ce spune Alin Oprea despre cum suportă Medana scandalul cu fosta soție

De asemenea, recent, invitat în emisiunea „Follow Us”, moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, Alin Oprea a dezvăluit cum suportă actuala sa soție scandalul care s-a reaprins între el și fosta soție.

Exact când a făcut ea acel podcast, noi sărbătoream un an de la nuntă. Exact în aceeași zi, 15 septembrie. Ne-a făcut un cadou… Suportă cu greu, săraca, dar să știi că mai bine decât mine. E o femeie puternică. La cât de sensibilă și de artistă e așa în general, uite că e un om de afaceri extraordinar și un om care în momente de criză, e acolo. Pe mine m-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți și tricou și fără niciun ban în cont. Am avut bani de-o ciorbă și de felul doi nu am mai avut. Mi-a pus niște bani în cont să mănânc o perioadă. A fost lângă mine când am fost jos de tot, cel mai jos”, a declarat Alin Oprea, în cadrul emisiunii „Follow Us”, moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
radu stoicescu colaj instagram jpg
Blind1 (907 of 1787) jpg
Blind2 (1056 of 1979) jpg
netflix 4011345 1280 jpg
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net