Alin Oprea tună și fulgeră. A lansat un tir de acuzații la adresa fostei soții: „A avut trei amanți”

Ultima actualizare:

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, a lansat un tir de acuzații la adresa fostei soții, Larisa Uță, susținând că aceasta l-ar fi înșelat cu mai mulți bărbați pe parcursul căsniciei lor. Artistul a declarat că Larisa ar fi avut trei amanți, dintre care unul ar fi fost o persoană publică. Potrivit declarațiilor sale, suspiciunile au apărut cu mulți ani în urmă, dar abia mai târziu a găsit dovezi clare care să-i confirme temerile.

Alin Oprea. Foto: arhiva.
Alin Oprea. Foto: arhiva.

„A avut trei amanți"

Alin Oprea a dezvăluit că, pe parcursul căsniciei, a primit avertizări din partea unor apropiați care i-au sugerat să fie mai atent la comportamentul Larisei. Inițial, a ignorat aceste sfaturi, dar la un moment dat a început să aibă bănuieli. Artistul susține că, în urma unor investigații personale, a descoperit că soția sa ar fi avut cel puțin trei relații extraconjugale.

A avut trei amanți și am încercat prima variantă, să vorbesc cu ea. Am sunat-o, i-am oferit detalii din convorbiri, iar ea a recunoscut două dintre relațiile extraconjugale”, a declarat Alin Oprea într-o emisiune televizată. Printre cei cu care Larisa ar fi avut relații se numărau un cetățean german și un antrenor de kangoo jumps, pe care fosta sa soție a promis că le va dezvălui și copiilor.

Învinuiri repetate

După dezvăluirea celor trei amanți, artistul susține că au ieșit la iveală și alte informații privind legăturile Larisei cu alți bărbați, majoritatea cu o situație financiară bună. Alin Oprea susține că ar deține dovezi care arată că Larisa ar fi avut relații cu zece bărbați, printre care sportivi, patroni de restaurante și hoteluri, dar și impresari muzicali.

Am dovezi clare pentru zece persoane. Sportivi, boxeri profesioniști, patroni de cluburi, impresari muzicali, dar și membri ai trupei Phoenix”, a adăugat artistul, citat de spynews.ro.

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat acum patru ani, însă tensiunile dintre ei nu par să se fi stins. Fostul solist de la Talisman neagă că ar fi înșelat-o vreodată pe Larisa, afirmând că abia după încheierea căsniciei și-a început relația actuală cu Medana.

Chiar dacă Alin Oprea și-a exprimat dorința de a avea un divorț „civilizat”, acuzațiile reciproce continuă să alimenteze tensiunile dintre cei doi. Artistul a încheiat prin a menționa că, în ciuda trecutului tumultuos, nu dorește să își întemeieze viața pe scandaluri și acuzații, dar simte că adevărul trebuie spus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net