Alin și Medana Oprea sărbătoresc un an de la nuntă! Soția artistului este foarte îndrăgostită și încântată de cum decurge relația lor: „Eu mereu l-am lăsat să fie «cocoș» în casă...”

#Exclusiv Click!

Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită. Ea și binecunoscutul artist împlinesc azi un an de la nuntă și deja și-au făcut cadourile în avans, urmând să plece într-un frumos concediu în Spania.

Cei doi se iubesc dincolo de cuvinte și se copleșesc care mai de care cu declarații de dragoste demne de un roman siropos. Ce ne-a mărturisit Medana Oprea despre relația lor și despre soțul ei, la un an de la nuntă pentru Click!, aflați imediat! Se iubesc necondiționat și s-au schimbat unul pe celălalt pentru iubirea pe care și-o poartă reciproc.

Medana, urmează să plecați din țară! Cu ce ocazie? Ce anume sărbătoriți acum?

Da, plecăm în concediu în Tenerife, pentru că acolo am avut și luna de miere iar acum, la un an de la nuntă, ne dorim să repetăm acea experiență pentru că am fost încântați de ceea ce am văzut și am trăit acolo.

„Îl văd mult mai sigur pe el, vindecat de orice traumă a trecutului”

Un an de la nuntă! Cum a fost până acum, cum a decurs? S-a schimbat ceva în relația voastră de când ați făcut nunta?

A trecut atât de repede și sincer, chiar așteptam asta, deoarece primul an de la căsătoria religioasă se spune că trece prin multe provocări. Azi, duminică, 15 Septembrie 2024, avem fix un an de la nuntă și căsătoria religioasă. Ne amintim cu mare drag acele momente care ne vor rămâne întipărite în suflete pentru tot restul vieții noastre. Alin mi-a oferit o nuntă de vis și pot spune că el este puțin schimbat. Chiar ieri i-am scris și lui asta, îl simt și mai implicat și parcă mai protectiv, uneori mă tratează ca pe un copil și recunosc că îmi place asta. Urmează să ne întâlnim azi să marcăm acest moment important pentru noi, la Alba Iulia. El a avut concert la Timișoara iar eu merg din Cluj și ne vedem acolo la o locație foarte frumoasă care ne-a impresionat dată trecută.

15 rochii pentru soție printre cadourile de la aniversare

Cum  îlvezi pe Alin acum față de cum era la începutul relației voastre?

Îl văd mult mai sigur pe el, vindecat de orice traumă a trecutului. A evoluat atât de mult și sunt tare mândră de el. S-a redresat din absolut toate punctele de vedere iar acum are în sfârșit echilibrul mult visat. Eu mereu l-am lăsat să fie “cocoș” în casă, dorindu-mi foarte tare să își recapete încrederea în el și în forțele proprii. Când un bărbat se simte puternic, te va trata și pe tine ca soție cu mult mai multă răbdare, tandrețe și atenție. E foarte important să ne tratăm bărbații cu răbdare și cu delicatețe, pentru că la rândul lor, la fel ne vor trata și ei. Comportă-te cu partenerul tău exact așa cum ți-ai dori tu să se comporte el cu tine.

Cum ați sărbătorit mai exact? Unde v-a prins aniversarea și ce cadouri v-ați făcut unul altuia?

Sărbătorim atât în România cât și în Tenerife. Avem un tort special, cadourile ni le-am făcut deja acum câteva zile. Eu i-am dăruit un costum și articole vestimentare iar el mie o statuetă valoroasă din porțelan, foarte mare, cu Fecioara Maria, și niște obiecte de decor pentru casă, plus 15 rochii, pe care mi le-am ales singură.

„Suntem suflete pereche”

Stați destul de mult prin Spania, e un adevărat tur. Aveți și evenimente acolo?

Concediul ni-l petrecem la Barcelona și în Tenerife, după care eu rămân la Madrid câteva zile singură, pentru că voi participa la Festivalul de Carte și Arte, CultuRo, cu volumul meu de poezii, „Povestea Eternei Iubiri”. Voi fi și prezentator în cadrul evenimentului unde va exista și un moment special dedicat lui Nicu Covaci. Foarte mulți scriitori consacrați din Europa și din România vor fi prezenți la acest eveniment iar eu sunt onorată să mă număr printre astfel de valori. Enumăr doar câțiva dintre ei, pe doamna Mariana Feride, pe domnul Antonio Calderon și pe Ionuț Țene, mari personalități în lumea literară. Voi primi și un premiu pentru că am participat la un concurs literar și din 100 de participanți am fost aleși doar 7 dintre noi.

În luna august am fost premiată la noi în România cu „Premiul de excelență pentru cel mai bun volum de debut în poezie”, iar acum, în luna septembrie, am obținut un titlu prestigios, „Premiul Ligii Scriitorilor Români”, filiala Spania pentru volumul meu de poezie, „Povestea Eternei Iubiri”. Sunt foarte fericită de această realizare și abia aștept să mă întâlnesc la acest festival cu oameni valoroși, foarte dragi mie cu care am legat prietenii strânse de suflet.

Alin, soțul tău, ți-a scris și o scrisoare, o adevărată declarație de dragoste!

Da, sună cam așa, și am pus-o deja pe frigider, la vedere:

„A trecut un an de când ne-am unit destinele, un an plin de iubire și lumină. Din prima clipă în care ne-am cunoscut, ai fost îngerul meu păzitor, aducându-mi pace și alinare. Frumusețea ta angelică ține mereu aprinsă flacăra iubirii în inima mea. Profunzimea ta îmi pătrunde în cele mai tainice colțuri ale sufletului, iar bunătatea ta mi-a arătat ce înseamnă iubirea necondiționată. Suntem suflete pereche, iar legământul nostru va dăinui veșnic, scriind în continuare “Povestea Eternei Iubiri”. Pentru tot ce ești și pentru tot ce suntem, te iubesc dincolo de cuvinte. Cu dragoste, respect și recunoștință, Alin Oprea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net