Cum a ajuns Alin Oprea să facă dedicații pe 7 lei?! Incredibil ce a putut să-i ceară un spectator din public! „Cu ultimii lui bănuți…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alin Oprea a trăit momente extrem de emoționante la ultimul său concert de la Zalău. Un spectator din public i-a cerut să facă dedicații pe o sumă infimă de bani-7 lei! Ce a gest impresionant a făcut artistul?! 

Alin Oprea și-a urcat soția, pe frumoasa Medana, pe scenă!

În acest weekend, Alin Oprea, împreună cu formația Talisman, au avut un concert la Zalău, în fața unui public impresionant de peste 40 000 de oameni. 

Atmosfera creată a fost una de poveste, mai ales că Alin și-a invitat și soția, pe frumoasa Medana, să fie alături de el pe scenă. 

„M-a cuprins o emoție atât de puternică în momentul în care m-a luat de mână și în fața tuturor mi-a mulțumit pentru tot ceea ce am făcut pentru el, arătându-și recunoștința încă odată, atât pentru mine cât și pentru publicul lui drag”, a povestit Medana, pentru Click!

Alin, dedicație pentru Mugurel din Zalău pe 7 lei!

La scurt timp, s-a derulat un alt moment emoționant: un băiat din public a insistat ca Alin Oprea să facă o dedicație muzicală, ținând în mână doar 7 lei. Alin a coborât de pe scenă și a mers să vadă despre ce este vorba. A dat peste un om al străzii, Mugurel din Zalău, care crescuse la orfelinat. 

„Din ultimii lui bănuți el a vrut să facă o dedicație pentru toți copiii care au crescut la orfelinat. Alin a fost foarte impresionat de gestul lui, iar după ce am ajuns la hotel ne-am dorit să îl ajutăm cumva”, ne-a mai spus Medana. 

A doua zi, la festival, Alin Oprea a dus o urnă și a prezentat pe monitor povestea lui Mugurel, astfel încât oamenii, începând cu solistul de la Talisman, au donat câte o mică sumă pentru acest baiat nevoiaș.

„Să te poți bucura de bucuria altuia, ăsta e secretul fericirii. La finalul evenimentului, Alin i-a înmânat urna cu bănuții adunați acestui om, care a spus că își va cumpăra mâncare și îi va ajuta și pe alții, cu banii primiți. 

Să fim buni, să fim drepți, să fim iubitori, este o datorie a noastră și mai ales recunoscători atunci când nouă nu ne lipsește nimic. 

Am fost atât de mândră de soțul meu văzându-l atât de implicat, dând dovadă de bunătate și compasiune față de un om aflat în suferință, tratându-l ca de la egal la egal, la fel cum suntem noi toți, de fapt, în ochii lui Dumnezeu. 

Când iubești, trăiești, în rest doar exiști. Cam despre asta este vorba. Bucuria mea a fost imensă când am văzut un public atât de numeros dar mai ales coada care se făcuse pentru sesiunea de poze și autografe, la fel ca în vremurile lui bune cu trupa Talisman. 

Asta este dovada vie că un artist cu adevărat talentat și valoros, se poate reinventa, indiferent de vârstă și de provocările prin care trece, când are susținere când este iubit și când este respectat. Iar eu cred că onoarea femeii ține de modul în care își respectă și susține bărbatul”, a declarat Medana Oprea, pentru Click!

Medana, soția lui Alin, premiată pentru scrierile sale la Madrid și la București 

Medana Oprea, talentata soție a lui Alin de la Talisman, a mai avut o mare bucurie! Recent, ea s-a numărat printre finaliștii Concursului Internațional de Creație, CultuRo, din Madrid, organizat de Mircea Florescu, la care a aplicat în luna mai. 

Participanții au fost scriitori consacrați, foarte valoroși care au deja multe cărți și volume de poezii publicate. 

Dintre cei 96 de autori cu o experiență vastă în domeniu, care sunt atât din țară cât și din străinătate, Medana a fost marea câștigătoare. 

„Sunt onorată să mă număr printre oameni atât de talentați. Darul scrisului este o binecuvântare pentru toți cei care îl primim. 

În luna octombrie, voi fi prezentă la acest renumit Festival de Carte și Arte, CULTURO, alături de ceilalți finaliști unde ne vor fi înmânate premiile. Sunt deja în a patra lună consecutiv de când scrierile mele apar lunar în ziarul <<Frați de trai, frați de grai>> din Madrid și sunt foarte bucuroasă pentru asta. 

Concursul Internaţional de Creaţie CultuRO, Madrid, Spania a devenit, încă de la prima ediţie, prin numărul mare de aplicaţii şi calitatea deosebită a acestora, cel mai important concurs de artă şi spiritualitate al Diasporei românești. 

Nu mai puţin de 96 de artişti au aplicat, sarcina Juriului fiind una extrem de dificilă. Juriul i-a avut în componență pe: Mariana Feride– preşedinte, Adrian Suciu– vicepreşedinte, Valeru Ciurea – secretar şi Cristin Art, Maria Isabel de la Cruz Abalo, BALÁZS F. Attila, Antonio Calderon de Jesus, Menachem Falek, Nicolae Silade. Mii de mulțumiri juriului pentru faptul că mi-au acordat încrederea lor”, a declarat Medana Oprea, pentru Click!

Medana, soția lui Alin Oprea, mireasă pentru Sonia Trifan Foto: Click!
Medana, soția lui Alin Oprea, mireasă pentru Sonia Trifan Foto: Click!

Sâmbătă, Medana este invitată la București, la gala Elite Hub Awards unde i se va înmâna un premiu pentru volumul  de poezii, „Povestea Eternei Iubiri”. 

„Alături de mine va fi și prietena mea de suflet, creatoarea de modă Sonia Trifan, Monik și Alina Bedeleanu și sper că voi trece mai ușor peste emoții. 

Când scriam aceste poezii pentru soțul meu Alin Oprea, nici prin gând nu mi-a trecut că vor avea un ecou atât de puternic încât va răsuna și peste granițele țării. 

Dovada clară că atunci când pui suflet în ceea ce faci, emoția, sentimentele și sinceritatea va pătrunde adânc în sufletele frumoase care știu ce este iubirea sau care încă mai visează la ea”, ne-a mai spus Medana. 

Poezie de Medana Oprea:

„Dansez cu viața în propria-mi palmă

Și simt cum renasc când parfumul ți-l simt

Și marea și cerul și pământul mă-ndeamnă

Să iubesc, să tresar, să zâmbesc când te-ating. 

După ploaie și viscol, după cerul mieriu

Prin oglinda iubirii să te văd, să te știu

Că ești daimonul mării rătăcit în pustiu

Și chemarea uitării m-a făcut să reviu

Din albastrul de gheață cu contrast purpuriu

Din seninul oceanic pe cărări timpuriu

Eu te caut prin umbre și prin timp renegând

Suspinând după tine, te visez contemplând.

La iubirea pierdută regăsită-n amurg

Ce ne leagă-n destine, prin iubiri clandestine

Îți șoptesc te iubesc și recurg să constrâng

Demiurgul iubirii să te-aducă la mine

Prin cordonul de aur, înapoi pe pământ”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net