Alin Oprea a dat nas în nas cu fostul soț al Medanei la majoratul fiului acesteia! „Un moment delicat…” Cum a reacționat Alin Oprea?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Medana Oprea l-a sărbătorit cu fast pe fiul ei, în week-end. Darius a împlinit 18 ani, iar părinții lui i-au organizat o mare petrecere, la Cluj. Medana și-a făcut apariția la Cluj alături de soțul ei, Alin Oprea. A dat, însă, nas în nas la party cu… fostul ei soț. Ce s-a întâmplat?

Medana, soția lui Alin Oprea, este o mămică împlinită și fericită. Medana Oprea are doi copii, Daria (15 ani) şi Darius (18 ani), dintr-o căsnicie anterioară, însă aceștia se înțeleg de minune cu noul ei soț, solistul trupei Talisman.

Medana și Alin au mers împreună, în week-end, la Cluj, acolo unde Darius, fiul acesteia, și-a serbat cu mare fast majoratul. 

Frumoasa brunetă a avut, însă, de înfruntat un moment destul de delicat, pentru că la petrecere a fost prezent și fostul ei soț.

Medana: „A fost un moment delicat să fiu în același loc atât cu fostul soț, cât și cu actualul”

După petrecerea de vis, Medana Oprea ne-a povestit cu lux de amănunte cum au decurs „ostilitățile”, la Cluj. 

„Am avut parte de momente emoționante la majoratul băiatului meu, Darius. Când a dansat cu fiica mea, Daria, m-am emoționat până la lacrimi, dar și atunci când Alin a cântat amândoi au fost încântați de acest moment și foarte bucuroși, alături de restul colegilor. 

Sunt o mamă fericită și o soție împlinită. Pentru noi, părinții, a fost un moment de bucurie să ne vedem băiatul major. 

Fostul meu soț, Daniel Berciu, a fost emoționat și el, iar pentru mine un moment delicat să fiu în același loc atât cu fostul soț, cât și cu actualul. 

Dar, a fost o mare bucurie să putem fi ambii părinți la majoratul copilului, cât și bunicii materni, pe care Darius și i-a dorit tare mult alături de el. Am apreciat enorm faptul că fiecare dintre noi a pus binele copilului nostru mai presus de orice. 

Noi rămânem părinții acestor copii pentru tot restul vieții”, a declarat Medana, pentru Click!

Medana, alături de fostul soț și cei doi copii, Darius și Daria Foto: arhiva personală
Medana, alături de fostul soț și cei doi copii, Darius și Daria Foto: arhiva personală

Ce mesaj i-a transmis Medana fostului soț?

Petrecerea de majorat a avut loc la un local select din apropierea orașului Cluj, iar invitații s-au distrat pe cinste. 

„Toți invitații s-au simțit foarte bine și am avut alături de noi prieteni apropiați, și pe finii și finuții noștri, pe care i-am cununat și cărora le-am botezat copiii, alături de fostul meu soț, Daniel. 

La un moment dat, cineva a făcut o glumă și a zis așa : <<Aici și să vrea să se bată cineva, nu are cum. Toți sunt nași cu fini>>. 

Ne-am simțit ca în familie, iar atmosfera a fost excepțională. Localul și decorul au fost de poveste. Un domeniu imens cu o piscină foarte mare, iar preparatele culinare au fost extraordinare. Darius, a ales localul verișorului meu primar, Marius, a cărui fetiță Evelyne, care este și finuța mea, este născută tot pe 4 Iulie, exact în aceeași zi cu fiul meu Darius. 

Finul <<Englezu>> cu fina Ramona și finul Eugen <<Casanova>> cu fina Alina au cântat până dimineața, iar momentul mult așteptat a fost recitalul lui Alin. Copiii au dansat și au cântat fiecare melodie a lui, lucru care m-a încântat. 

Printre invitați s-au numărat și prietenul nostru, primul campion mondial de box, Miki Paisz cu soția Aliz și un alt sportiv cunoscut, Mihai Moldovan cu soția lui, Monica. Pentru mine a fost o reală bucurie să îmi văd o parte dintre finele mele alături de mine, care îmi sunt prietene de-o viață.   

Fostului meu soț, domnului Berciu, îi mulțumesc pentru anii care ne-au legat, pentru realizările frumoase pe care le-am avut împreună și pentru acești copii minunați”, a mai spus Medana, pentru Click!

Ce cadouri a primit Darius? 

Darius a primit numeroase cadouri. Fiul Medanei învață foarte bine și va merge la studii în Austria. 

„A primit niște suplimente din America pentru sport, pentru că Alin i-a făcut și un abonament la sală pe un an și jumate, cu câteva luni in urmă. Și, bineînțeles, plicul cu bani.

Acum face scoala de șoferi. Dorința mea a fost să-i iau o mașină scumpă la majorat, după care m-am răzgândit. Pentru că nu vreau fițe, asta înseamnă automat și viteză. Și prefer o mașină normală, Mercedesul meu ML care are niște ani deja. Sau poate chiar una cumpărată din banii lui. Este în clasa a 12-a, iar peste doi ani intenționează să meargă la studii europene în Austria”, a mai declarat Medana Oprea, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
banner sanziana buruiana png
mihai leu si sotia anna jpeg
Ema Uta jpg
Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un cuplu de 23 de ani Sursa: Instagram
alexia eram mario fresh jpg
virna lisi getty jpg
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net