Unde au plecat Răzvan Simion și Dalida după nuntă: „Luna de miere ne-am dorit să fie terapeutică”

Ultima actualizare:

După o nuntă elegantă și discretă, Răzvan Simion și Dalida Răducan au decis să își petreacă luna de miere într-o destinație specială, care să le ofere liniște și reconectare. Cei doi au ales Asia, o locație în care timpul pare să aibă un alt ritm și unde comuniunea om-natură este la ordinea zilei. Răzvan și Dalida și-au dorit o lună de miere „terapeutică”, în care să se relaxeze și să își regăsească echilibrul interior.

Răzvan și Dalida. Foto: arhiva personală.
Răzvan și Dalida. Foto: arhiva personală.

O lună de miere specială în Bali

Răzvan și Dalida au dezvăluit că Bali a fost destinația aleasă pentru această călătorie unică, loc în care au avut ocazia să se relaxeze și să își permită să lenevească. „Așa cum ne-am așteptat. Excelent. Bali e parte din povestea noastră și ne străduim să ne dăm voie chiar să lenevim, căci nu e nimic mai plăcut decât zăbava în luna de miere”, au povestit cei doi în cadrul unui interviu pentru revista VIVA!.

Pentru ei, a fost o ocazie de a lua o pauză de la ritmul alert al vieții de zi cu zi și de a se bucura de momentele petrecute împreună, fără presiunea agendei încărcate. „Am hotărât ca, de data aceasta, să lăsăm lucrurile în voia lor și a fost extrem de liniștitor”, a adăugat Răzvan.

„Eu am simțit că el este soțul meu”

Răzvan Simion și Dalida Răducan au construit o poveste de dragoste matură, bazată pe încredere și comunicare. „Eu am simțit că el este soțul meu”, a mărturisit Dalida, în timp ce Răzvan a explicat că, deși nu se gândea în termeni de căsătorie la început, a realizat că Dalida este femeia cu care își poate clădi liniștea și împlinirea. Această relație s-a născut în contextul în care ambii parteneri au avut experiențe anterioare și au venit în relație cu propriul „bagaj”, dar au știut să își deschidă inimile unul altuia.

Organizarea nunții perfecte

Cei doi au avut o nuntă memorabilă, dar nu a fost un proces ușor. Fiecare detaliu a fost atent planificat de Dalida și Răzvan. Dalida, având experiență în arhitectură, a fost responsabilă de aranjamentele florale și de amplasarea meselor, folosind programe 3D pentru a asigura proporții echilibrate și un spațiu armonios. „Am avut cea mai frumoasă nuntă, însă numai noi știm cât am muncit la fiecare detaliu”, au mărturisit ei.

Răzvan, pe de altă parte, s-a ocupat de partea artistică și de crearea unei atmosfere armonioase. Evenimentul a fost gândit pentru a reflecta o combinație de eleganță clasică și exuberanță contemporană, cu un cod vestimentar black tie și o selecție atentă a invitaților.

Un eveniment memorabil

Cu o inspirație din Epoca de Aur a New Yorkului, cei doi au reușit să creeze un eveniment care a rămas în amintirea tuturor celor prezenți. „Am visat fiecare detaliu, ferestrele vitrate cu perspectivă înaltă, bărbați purtând tuxedo și doamne rafinate cu rochii eclectice dansând la apus, arome gurmande, hortensii cărnoase, emoții de Verdi și pași de jazz”, au povestit ei. Evenimentul a fost cu adevărat unul de neuitat, reflectând personalitatea și stilul lor unic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net