Răzvan Simion a recunoscut! De ce i-a dat plicul gol la nuntă, lui Dani Oțil: „A fost singura variantă..”

Ultima actualizare:

Răzvan Simion a acceptat provocarea lui Adrian Măniuțiu și a vorbit deschis despre viața sa personală. Printre altele, prezentatorul de la „Neatza” a dezvăluit care este secretul longevității relației de prietene cu Dani Oțil.

Răzvan Simion alături de Dani Oțil
Răzvan Simion alături de Dani Oțil

„Avea să îmi dea niște bani”

Răzvan Simion a intrat în culisele prieteniei cu Dani Oțil și a dezvăluit secretul care i-a ținut apropiați de-a lungul timpului. Matinalul de la „Neatza” a mărturisit că între cei doi nu au existat conflicte pe tema banilor sau a femeilor. Mai mult, acesta a precizat și motivul pentru care i-a dat plicul gol la nuntă, lui Dani Oțil.

 “Nu ne-am certat niciodată de la bani și de la femei. Și nu ne dăm bani împrumut. Dar avea să îmi dea niște bani, așa că i-am trecut pe voucher la nunta lui. A fost singura variantă prin care ne puteam regla”, a povestit Răzvan Simion pentru Income Summer Edition.

„Sunt foarte fricos în business”

De asemenea, Răzvan Simion a vorbit deschis despre temerile sale, dar și despre cum s-a dezvoltat de-a lungul vieții, în așa fel încât să ajungă cea mai bună versiune a sa. Prietenul lui Dani Oțil susține că la bază a stat educația, în care a investit fără să pună stop.

 “Când investești în educație, nu ai vreun randament cuantificabil, dar, în timp, se întâmplă lucruri bune cu tine. Chiar și o limbă străină dacă te apuci să înveți, dincolo de faptul că te ajută să mai împingi perioada demenței, te ajută să îți crești stima de sine”,  mai spune el.

Fiind o fire precaută, prezentatorul TV a ales să stea departe de lucrurile asupra cărora a simțit că nu deține control. De exemplu, nu a investit niciodată în afaceri, concentrându-se în schimb, pe lucrurile care l-au definit cel mai bine.

 “Sunt foarte fricos în business. Am avut niște mici încercări de unde am dedus că nu e bine să intri în business-uri care nu au legătură cu zona ta de expertiză”, a adăugat Răzvan Simion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net