Dani Oțil l-a surprins pe Răzvan Simion, în ziua nunții: „Am scăzut din plic, oricum!”

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt colegi și prieteni de-o viață, așa că nu e de mirare că cei doi sunt alături unul de celălalt cu fiecare ocazie. În acest weekend, prezentatorul Tv și partenera sa, Dalia Răducan au făcut nunta, așa că de la marele eveniment nu a putut lipsi colegul său de la Neatza.

Răzvan Simion și Dani Oțil
Răzvan Simion și Dani Oțil

Răzvan Simion și Daliana Răducan au spus „Da” atât în fața ofițerului de Stare Civilă, cât și în fața altarului, iar alături de ei au fost persoanele apropiate. Bineînțeles că la fericitul eveniment a fost prezent și bunul prieten al prezentatorului, Dani Oțil, care a ținut chiar și un discurs în fața invitaților, în cadrul nunții.

Ulterior, Răzvan Simion a postat o fotografie cu moderatorul Tv, amuzându-se copios pe seama acestui subiect, precizând că Dani nu vorbește la nunți, de obicei, însă la ceremonia lui a ales să spună câteva cuvinte.

„Nu vorbește la nunți! Doar la a lui și la a mea!”, a scris Răzvan Simion în dreptul fotografiei cu Dani Oțil.

La rândul său, Dani Oțil a reacționat imediat după ce a văzut postarea prietenului său, așa că a repostat imaginea pe contul său personal de Instagram și i-a oferit și un răspuns, într-un stil umoristic: „Am scăzut din plic, oricum”.

WhatsApp Image 2024 06 10 at 15 35 49 jpeg

Daliana Răducan: „A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit”

Răzvan Simion și Dalia Răducan au spus marele „Da” pe data de 8 iunie 2024, iar evenimentul a reușit să surprindă pe toată lumea, întrucât a fost organizat în mare secret. Totuși, vestea a venit chiar din partea miresei, care a postat câteva imagini de la nuntă și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățisat.

Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire si de camaraderie s-a oficializat astazi, 8 iunie, in prezenta familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucuram împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a transmis Daliana Răducan pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net