Ce rochie a purtat Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la nunta prezentatorului de la Neatza cu Daliana Răducan. Cât a costat ținuta

Răzvan Simion, în vârstă de 43 de ani, și iubita sa, Daliana Răducan, de 33 de ani, s-au căsătorit sâmbătă. Cei doi au decis ca evenimentul să se desfășoare în mare secret. De la nuntă, nu a lipsit fiica lui Răzvan Simion. Ianca a purtat o rochie neagră, în valoare de 2.200 de lei și a optat pentru un make-up simplu. 

Ianca cu Răzvan Simion Foto: captură Instagram
Ianca cu Răzvan Simion Foto: captură Instagram

Ce rochie a purtat Ianca la nunta tatălui ei 

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a fost prezentă la nunta acestuia cu Daliana Răducan. Tânăra a optat pentru un make-up simplu și o coafură lejeră, potrivit imaginilor publicate de aceasta pe Instagram. Ianca a purtat o rochie neagră, lungă și plisată, care a subliniat eleganța și rafinamentul evenimentului.

Rochia, care a avut un top tip corset și bretele subțiri decorate cu cristale, a fost completată de o crăpătură laterală și cristale aplicate, aducând un plus de strălucire ținutei. Această piesă vestimentară remarcabilă a fost creată de un brand celebru din România și a avut un preț de 2.200 lei.

Ianca nu a apărut singură la nunta lui Răzvan Simion, ci însoțită de iubitul ei. Cei doi s-au fotografiat în timp ce ciocneau un pahar de șampanie. 

Căsătorie în secret 

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie 2024, în cadrul unei ceremonii desfășurate discret, la care au invitat doar cele mai apropiate persoane. Deși au mai vorbit în trecut despre nuntă, aceștia nu au spus niciodată care este data la care va avea loc, astfel că și-au luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare în momentul în care au făcut publice imagini de la nuntă.

Ce mesaj a transmis soția prezentatorului 

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi", a transmis Daliana Răducan. 

Răzvan Simion o divorțat în 2015

După divorț, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a avut o relație de câțiva ani cu Lidia Buble, de care s-a despărțit în urmă cu patru ani. După separarea de artistă, Răzvan Simion și-a început povestea de iubire cu Daliana Răducan, o tânără arhitectă și designer de interior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net