Daliana Răducan și-a ales rochia de mireasă! Lui Răzvan Simion i s-a dat interzis s-o vadă!

Nunta Dalianei Răducan cu prezentatorul Antenei 1, Răzvan Simion, bate la ușă. Daliana a fost, zilele acestea, la un atelier de croitorie și a ales modelul rochiei pe care o va purta în ziua cea mare. Frumoasa arhitectă a oferit câteva indicii prețioase despre cum va arăta în momentul în care va pași la altar, alături de alesul inimii ei. 

Daliana Răducan (33 de ani) și Răzvan Simion (43 de ani) formează un cuplu de aproape 3 ani de zile. Șarmantul prezentator de la matinalul Antenei 1 și-a cerut iubita de soție, anul trecut, iar vara aceasta cei doi vor face marele pas.

Cei doi logodnici au pus deja cam totul la punct, au trimis invitațiile pentru marele eveniment, iar Daliana și-a ales rochia de mireasă. 

Frumoasa arhitectă a făcut o vizită, recent, la atelierul de croitorie unde se lucrează deja de zor la rochia pe care o va purta în ziua cea mare. Daliana și-a dorit o ținută unică, personalizată, rochia fiind desenată și creată special pentru ea. 

Daliana Răducan, rochie de mireasă creată special pentru ea

Daliana nu a făcut, încă, publice imagini cu rochia ei, însă a dezvăluit câteva detalii importante, prezentând în cadrul unui filmuleț, pe care l-a postat pe contul ei de socializare, o parte din procesul de creare a ținutei.

„Se apropie ziua cea mare și mă simt copleșită de emoții. Credeți că e ușor pentru o arhitectă să decidă fiecare detaliu pentru rochia de mireasă?

A desenat rochia special pentru mine. Fiecare schiță și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea, iar tot procesul creativ a fost o plăcere și o experiență memorabilă pentru mine”, a scris Daliana Răducan, în dreptul postării.

Răzvan Simion e curios în privința rochiei: „Pot arunca o privire?”

Răzvan Simion a comentat imediat în dreptul imaginilor publicate de logodnica sa, cerându-i să-i arate și lui rochia. Arhitecta dorește, însă, să păstreze surpriza pentru ziua cea mare.

„Pot arunca o privire?”, a întrebat prezentatorul de la Antena 1.

„Nuuuuuuu! Este surpriză”, a răspuns viitoarea lui soție.

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan pe 1 ianuarie 2023. Arhitecta a dezvăluit, recent, într-un podcast, că nunta lor va avea loc vara aceasta.

„Cred că am îndeplinit cumva criteriile până acum. Noi suntem logodiți de aproape un an și urmează să ne căsătorim vara aceasta. 

Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poate baza, cu care să simtă că se poate dezvolta, cu care știe că poate să își clădească o viață frumoasă. 

Am plănuit toate detaliile. Am început, am dat drumul la rochia de mireasă, am trimis invitațiile”, a dezvăluit Daliana Răducan, invitată în cadrul podcastului „Conversații liminale”.

Anul trecut, Răzvan Simion a dezvăluit că nașii, care le vor sta alături atunci când vor păși la altar, nu sunt persoane publice. 

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult pe Tiago, fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a spus prezentatorul TV, la Antena Stars.

Prezentatorul de la „ Super Neatza cu Răzvan și Dani” s-a îndrăgostit de actuala sa iubită la scurt timp după despărțirea de cântăreața Lidia Buble. Cei doi formează un cuplu solid, relația lor devenind oficială în primăvara anului 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Anamaria Prodan
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Nick Rădoi
banner laura cosoi png
Cristina Spătar a petrecut numai în locații de top din Dubai de ziua ei
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
IMG 3151 png
Banner Adela Popescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net