Răzvan Simion, cel mai mândru tată! Unde pleacă fiica lui, Ianca, să studieze

Răzvan Simion se poate declara un tată mândru, fericit și împlinit. Fiica prezentatorului de la Antena 1 abia a absolvit liceul și se pregătește pentru admiterea la facultate. Află din rândurile de mai jos unde și ce anume vrea să studieze Ianca, fiica lui Răzvan Simion. 

Fiica lui Răzvan Simion a absolvit liceul / foto: Social media
Fiica lui Răzvan Simion a absolvit liceul / foto: Social media

Ianca abia a îmbrăcat roba de absolvire, astfel că momentele emoționante și-au făcut apariția în rândul membrilor familiei. Fiica lui Răzvan Simion a făcut primele afirmații despre planurile sale de viitor. 

Ianca Simion: „Vreau să studiez în afară” 

Fiica prezentatorului de la Antena 1 are planuri mărețe pentru viitorul ei. Ianca își dorește să studieze Psihologia, în cadrul unei facultăți de profil din Barcelona. 

„Vreau să studiez în afară, mă gândesc la psihologie. Vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii. Acum am terminat Școala de Șoferi, trebuie să dau examenul. De curând chiar mă gândeam la o mașinuță, dar transportul în comun e cu totul diferit față de ce e la noi”, a mărturisit Ianca, la Antena Stars.

Răzvan Simion: „Nici mie nu îmi displace să mă pensionez în Spania”

Răzvan Simion își susține fiica în deciziile pe care le ia / foto: Social media
Răzvan Simion își susține fiica în deciziile pe care le ia / foto: Social media

Răzvan Simion a precizat că fiica sa trebuie să ia o decizie clară în privința locației unde alege să studieze, deși momentan a decis să meargă în Barcelona. Mai mult decât atât, vedeta de televiziune a precizat că i-ar surâde ideea de a se pensiona în altă țară. 

„Trebuie să se hotărască, schimbă locațiile foarte des, ultima a rămas Barcelona(…) Să vedem cum se așterne lucrurile și de la toamnă vedem. Nici mie nu îmi displace să mă pensionez în Spania, cu textul că mă duc să văd ce face fiica mea, de aia o încurajez.(…) Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă.

Ne-am sfătuit(…) Urmează examenul, a terminat Școala de Șoferi și probabil ăsta e următorul pas (n.r. să îi cumpere mașină). Dar dacă ea vrea să plece din țară nu are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină”, a declarat și Răzvan Simion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net