Răzvan Simion și Daliana Răducan, nuntă în mare secret! Mesajul incredibil pe care l-a transmis soția prezentatorului: „A durat mult până...”

Este weekend-ul nunților în showbiz! Unul dintre cuplurile care au decis să facă marele pas către altar este cel format din îndrăgitul prezentator Răzvan Simion (43 de ani) și iubita sa, Daliana Răducan (33 de ani). Cei doi însă au decis ca evenimentul să se desfășoare în mare secret și au făcut publice detaliile abia după ce au devenit domnul și doamna Simion! Iată cum au arătat mirii la evenimentul luxos.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, nuntă în mare secret!

De 3 ani de zile Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc cu patimă, însă acest lucru l-au ținut mai mult pentru ei, motiv pentru care relația lor a fost una foarte discretă până acum. La fel de discretă a fost și căsătoria, care tocmai a avut loc astăzi, 8 iunie 2024. Cei doi și-au unit destinele și au făcut public acest lucru, abia după ce au spus „Da” în fața lui Dumnezeu. Cea care a dezvăluit totul este chiar frumoasa Daliana, care a postat imagini superbe de la nuntă, însoțite de un mesaj extrem de emoționant.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.

Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră♥️”, a scris Daliana Răducan.

La ora 19:00 are loc petrecerea, care, spre deosebire de alte nunți din showbiz va fi ceva mai restrânsă, alături de familie și persoanele dragi, după cum au menționat în nenumărate rânduri. Cert însă este faptul că cei doi însurăței au trecut nu doar testul dragostei, ci și testul ținutelor. Daliana a ales să poarte o rochie deosebită din dantelă, care i-a scos în evidență talia de viespe, asortată cu un voal tip capă. Cât despre Răzvan, prezentatorul a optat pentru un smoking negru, clasic și extrem de elegant. Inelul miresei este cu totul special, fiind încrustat cu diamante.

Răzvan Simion și Daliana se iubesc de 3 ani

Răzvan și actuala sa soție și-au ținut iubirea departe de camere. Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2021, chiar după ce prezentatorul de la Antena 1 s-a despărțit de Lidia Buble. Daliana este de profesie arhitect și de-a lungul timpului a părut mereu o prezență simplă și elegantă. Din declarațiile de până acum, se pare că relația lor se bazează foarte mult pe stabilitate și încredere, în condițiile în care Daliana a mărturisit că Rzăvan și-a dorit mereu o parteneră alături de care să își clădească o viață frumoasă și pe care se poate baza. Deși i-a fost greu la început să facă tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, Daliana a reușit să treacă peste toate provocările și iată că astăzi s-a măritat cu alesul inimii sale. Relația lor a evoluat repede, iar anul trecut, chiar de Revelion, Răzvan a simțit că este momentul să o ceară de soție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net