Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion. FOTO

Diana și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz. După un mariaj care s-a întins pe durata a 15 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2015, când au divorțat. După separare, ambii și-au refăcut viața, iar imaginile cu fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 au luat cu asalt rețelele sociale.

Diana și Răzvan Simion în perioada în care erau căsătoriți
Diana și Răzvan Simion în perioada în care erau căsătoriți

Diana și-a refăcut viața în brațele altui bărbat. S-a recăsătorit și s-a mutat în Timișoara, acolo unde a început o nouă viață. Și-a cunoscut actualul soț după 4 ani de la separarea de Răzvan Simion. 

Cu ce se ocupă în prezent fosta soție a lui Răzvan Simion

După ce a divorțat de mama celor doi copii, Răzvan Simion și-a refăcut viața alături de artista Lidia Buble. Dragostea lor a durat 5 ani de zile, apoi a ajuns la final. 

În timp ce prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” își refăcea viața, Diana, fosta soție, decisese să stea singură o perioadă de timp pentru a se regăsi și a-și face ordine în viață. 

Prezentul este mult mai promițător pentru Diana, care se bucură de noua familie alcătuită din partenerul său și cei doi copii din fostul mariaj: Tudor și Ianca. 

Între timp a absolvit Facultatea de Psihologie și și-a deschis propriul cabinet în Timișoara. 

  „Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată este absolvirea Facultății de Psihologie cu media 9,90. Astăzi, una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă ține chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm în acești trei ani, dar am și crescut pe măsură, și sunt mândră nu numai pentru realizările mele, ci și pentru că pot spune asta fără să mă simt ridicol, cum m-aș fi simțit în trecut. Am întâlnit pe acest drum profesori și mentori extraordinari, de la care am învățat și învăț enorm, și nu pot decât să le mulțumesc cu recunoștință pentru tot”, a transmis ea la vremea respectivă, conform informațiilor apărute în presă.

Diana, fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 / foto: Social media
Diana, fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 / foto: Social media

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net