Unde au plecat în luna de miere Răzvan Simion și Daliana Răducan. Ce destinație de vis au ales cei doi

Răzvan Simion și frumoasa lui soție, Daliana Răducan, au ales să-și petreacă luna de miere într-o destinație exotică și romantică. Mai exact, cei doi îndrăgoștiți se bucură de relaxare departe de România, în Bali! Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și soția lui au publicat imagini pe rețelele de socializare din escapada lor romantică.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au plecat în luna de miere / foto: colaj Instagram
Răzvan Simion și Daliana Răducan au plecat în luna de miere / foto: colaj Instagram

Răzvan Simion și soția lui, Daliana Răducan, au avut în luna iunie a acestui an o nuntă la care mulți doar visează. Și, după un așa eveniment, bineînțeles că cei doi îndrăgostiți trebuiau să se bucure de o lună de miere pe măsură. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și soția lui au plecat în Bali, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ.

Pe faimoasa insula indoneziană, s-au cazat la un resort de lux, unde accesul la plajă se face doar cu liftul. Cei doi soți se bucură de peisajele de vis ale insulei, plajele cu nisip fin, apusurile și răsăriturile de soare memorabile. De asemenea, nu au uitat să îi țină la curent și pe fani și au publicat pe rețelele de socializare câteva imagini spectaculoase din această escapadă de poveste.

Răzvan Simion și-a serbat ziua de naștere în Bali

Totodată, Răzvan Simion și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță. Pe data de 8 august, prezentatorul TV a împlinit vârsta de 44 de ani, iar frumoasa lui soție, Daliana Răducan, i-a făcut o urare emoționantă cu această ocazie.

Cred că în momentul în care am înțeles că viața nu trebuie să fie mereu doar lapte și miere este momentul în care m-am maturizat, în care am devenit femeie. Astăzi este prima ta aniversare în care suntem soț și soție. Și suntem în luna de miere. Dragul meu soț, îți doresc la mulți ani fericiți, nici dulci ca mierea, nici ca sarea în bucate, ci așa cum îi sunt necesari sufletului tău. Iar eu îți sunt alături, te susțin, te respect și te prețuiesc”, a scris Daliana Răducan, pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net