Război total între Alin Oprea și Larisa Uță. Artistul neagă că ar fi fost protagonistul unui video cu conținut sexual: „Să prezinte filmarea”

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a răspuns categoric acuzațiilor grave făcute de fosta sa soție, Larisa Uță, în cadrul unui podcast moderat de Bursucu’. În cadrul emisiunii, Larisa a declarat că ar fi găsit dovezi ale infidelității lui Alin, inclusiv un filmuleț cu conținut sexual în care acesta ar fi implicat. Artistul a negat ferm aceste acuzații și i-a cerut public fostei soții să prezinte dovezile.

Alin Oprea și Larisa Uță. Foto: arhiva.
Alin Oprea și Larisa Uță. Foto: arhiva.

O invit pe Larisa să prezinte filmarea despre care vorbește. Știu cu certitudine că un astfel de film nu există, iar această acuzație este o fabricare totală”, a declarat Alin Oprea. Solistul a adăugat că nu se teme de o eventuală expunere publică a acestor așa-zise dovezi, deoarece el știe că nu există.

Poza cu femeia „feeling happy”

Larisa a adus în discuție și o fotografie postată pe rețelele sociale, în care apare o femeie singură, în casa lui Alin, cu descrierea „feeling happy”. Artistul a explicat că această fotografie nu dovedește nimic și că este perfect normal ca oameni să fie invitați în casă, chiar dacă partenerul nu îi cunoaște personal.

Faptul că o femeie a fost fotografiată în casa mea nu înseamnă nimic compromițător. De-a lungul timpului, și Larisa a apărut în poze alături de bărbați pe care eu nu i-am cunoscut. Nu am pus niciodată sub semnul întrebării asemenea lucruri și consider că este o reacție exagerată”, a clarificat Alin Oprea la un Show Păcătos.

De ce s-au despărțit cei doi

Alin a explicat că relația sa cu Larisa s-a încheiat în 2018, după ce a aflat despre infidelitățile ei. Decizia de separare a fost luată atunci, iar relația sa cu actuala parteneră, Medana, a început abia după aceea, într-un mod onest și transparent. Artistul a subliniat că orice insinuare despre infidelități din partea lui este o încercare de manipulare a opiniei publice.

Orice afirmație că aș fi înșelat-o pe Larisa este o ficțiune. După ce am descoperit infidelitățile ei, am luat decizia de a ne separa și am început o relație nouă doar după ce relația cu Larisa a fost încheiată în mod clar”, a conchis Alin Oprea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Irinel Columbeanu
Ce probleme de sănătate are Antonia și cum le rezolvă!
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net