Liviu Vârciu a dat cărțile pe față! A recunoscut că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a reacționat partenera prezentatorului TV: „Am zis că mor fără ea”

Ultima actualizare:

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au o familie minunată, iar de curând s-au căsătorit, dar cu toate acestea există lucruri care până acum nu s-au aflat. Se pare că prezentatorul TV și-a înșelat partenera, care ulterior l-a și iertat.

Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin
Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin

Liviu Vârciu. „Am înșelat-o o singură dată”

Sunt fericiți, se iubesc și au o familie extraordinară, însă între ei a existat și infidelitate. Liviu Vârciu și Anda Călin au trecut prin momente extrem de tensionate în urmă cu ceva timp, atunci când prezentatorul TV a călcat strâmb. Însă, la acea vreme, cei doi erau despărțiti și nu locuiau împreună, drept pentru care el „și-a permis” să se întâlnească cu o altă femeie.

„Am înșelat-o o singură dată. Aveam 1 an de zile împreună. (...) Eram despărțiți. Ea stătea în altă parte, eu stăteam acasă și am avut un bufeu d-ăsta de nebunie. Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea. (...) Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că dacă nu vine acasă eu o să mor.

Eu nu am crezut că o să am lucrurile astea atât de puternice pentru o femeie. De atunci am 7 ani de zile în care nu știu altă femeie. Nu am înșelat-o nici măcar cu o femeie. Nu îmi trebuie”, a dezvăluit Liviu Vârciu în emisiunea „Viața fără filtru”, prezentată de Mădălin Ionescu.

„A fost femeia visurilor mele”

De asemenea, Liviu Vârciu a mărturisit că Anda Călin este femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna și este recunoscător că Dumnezeu i-a scos-o în cale.

"A fost și este femeia visurilor mele, pot să o spun cu gura mare. Mi-a dăruit doi copii. Ne certăm ca-n prima zi și facem dragoste fix ca-n prima zi.(...) Cu ea am 8 ani de zile și cred că e un pic mai bine decât la început. Nu am mințit niciodată. Nu o înșel”, a mai adăugat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net